חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נראה לי שזה פשוט תוקע את הירידה המנה מותרת !!!
    אתמול בבוקר נשקלתי הייתי 65.3 בערב אכלתי מותרת ואני יודעת שזה לא טוב וממש הסתקרנתי לראות כמה המשקל שלי … עליתי קילו !! קילו שלם !! וראשון יש לי שקילה נוספת אני בספק אם אני אראה תוצאה חיובית ):
    המותרת נראת לי פשוט … תוקעת .. איך זה לכם ?
    ראשון לפני שבועיים שקלתי 65 , ראשון לפני שבוע 66 , היום 66.3 !!
    מה יהיה ???? ואני מפקידה על פעילות גופנית :סחרחורת: :סחרחורת: :עצוב: :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

לדעתי..
    המותרת רק נותנת לך מוטיבציה להשאר בתוכנית

בפעם בשבוע , לארוחה אחת , מותר להתפנק .. ואז חוזרים לשיגרה

זה שאכלת אתמול מותרת לא אומר שבגלל זה ראית שעלית, יכול להיות שמחר תיראי ירידה

בגלל זה יש שקילה פעם בשבוע בקבוצה .. לא צריך להשקל כל יום זה לא מועיל בכלום ולא משקל את המשקל הנכון

שבוע אחד יורדים..שבוע אחד עולים.. ושבוע אחרי זה יורדים בגדול

ועצה שלי … לא צריך לוותר על המותרת 🙂 תשתי הרבה מים תצמדי לתכנית תאכלי מותרת ותיראי שהכל יהיה בסדר…

בינתיים אני רק בירידות.. ואוכלת מותרת כל שבוע .. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

למה להשקל כל יום? ברור שאם אכלת משהו אקסטרא, ועוד לא הספקת להתפנות, אז המשקל נמצא בגוף, במעי הדק/הגס ליתר דיוק. הגוף לא יודע שלאקסטרא הזאת קוראים “מנה מותרת” ושאנחנו אוכלים אותה רק פעם בשבוע. הוא יודע שיש אוכל עודף ושיקח לו זמן להפטר ממנו. ככה זה ביולוגית.
    כשהתחלתי את התוכנית ירדתי בשנה וחצי 45 ק”ג ולא ויתרתי על מנה מותרת כל שבוע (כן, כל שבוע!!).
    אני תורמת באדיקות להמון ארגוני צדקה. תרומה זה דבר חשוב. אבל לעולם לא אתרום מנה מותרת. היא שלי, היא בשביל השפיות שלי ולכן אינני תורמת אותה ומקפידה לאכול אותה. לעשות את התוכנית בלי מנה מותרת זה להציב לעצמך מטרה לא ריאלית ועל הדרך גם להיות בדיאטת כסאח. אז נכון, יהיו תוצאות, אבל מתי שהוא תפלי. וכשתפלי זה יהיה בגדול ומכל הלב.
    באת לריצת ספרינט או מרתון?
    בהצלחה.
    איילה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות