- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
24/07/2015 בשעה 15:30 #122165
אלמוני
לא פעיליש למישהי איזשהו הסבר איך זה יכול להיות שהמנה המותרת לא משפיעה על הירידה? אני סבבה לגמרי עם התכנית והכל אבל איך זה יכול להיות שלטרוף מנה ענקית ועוד בנוסף לכל הארוחות לא ישפיע בכלל? אני יודעת שזה שאוכלים אותה בבת אחת ולא כל יום איזה שטות משמינה אחרת קשור לזה אבל זה עדיין נשמע מוזר.
12/04/2019 בשעה 7:32 #122166אלמוני
לא פעיל1. כדי להעלות קילו את צריכה לאכול 7700 קלוריות בנוסף לתפריט.. 600 קלוריות הן פחות ממאה גרם, משהו כמו 80 גרם ולכן זאת לא באמת עלייה
2. מבחינה נפשית זה טוב לך ומחזיק אותך כל השבוע בלי ליפול כי את יודעת שתוכלי לאכול מה שתרצי בצורה מסודרת ובמסגרת התפריט
3. יש כאלה שאומרים שזה נותן לגוף תחושה שאין באמת רעב או מחסור והוא יכול לשחרר עוד ולהמשיך את הירידה. סוג של דחיפה לחילוף חומרים12/04/2019 בשעה 7:32 #122167אלמוני
לא פעילשאם אתה נותן כל כך הרבה קלוריות לגוף במכה הוא לא יודע מה לעשות עם זה וזורק את זה.. אבל אני לא זוכרת איפה קראתי לכן לא יודעת עד כמה זה אמין..
בכל מקרה, זה עובד!! עם כולם.. יש עשרות בנות (אם לא כבר אלפי) שאוכלות מנה מותרת בשבוע ויורדות.. אני בתכנית תכף שנתיים ויכולה לומר לך שזה מרגיע אותי וזו הסיבה היחידה שאני מחזיקה שנתיים.. אולי עכשיו כשעוד יש לך מוטיבציה את לא מבינה למה יש את זה.. אבל זה כל כך חשוב! המת שרק עכשיו אני שמה לב לזה..
חלי.. זה לכל החיים, אז כל החיים לא תאכלי דברים שכיף לאכול בלי רגשות אשם?! לא הגיוני.. ואם למישהי זה הגיוני אז אני לא יודעת מה הסיבה שהיא צריכה חלי..
בכל מקרה, זה חשוב לטווח הארוך וזה עובד גם עם זה.. ושווה את זה! יש שבועות שאני מוכנה סיכון לעלות אבל רוצה לעשות מותרת כמו שצריך! כדי שבמהלך השבוע לא אתפתה לדברים אחרים..12/04/2019 בשעה 7:32 #122168אלמוני
לא פעילעובד אצל אלפי אנשים. פעם התנזרתי משוקולד,המבורגר,צ'יפס ופיצה והייתי 10 קילו יותר!היום אני נהנת מהכל ושוקלדת פחות. כמו שכתבו לך כאן,מדובר בסך הכל במנה אחת עד 600 קלוריות למול שבוע מאוזן עם ארוחות קטנות ובריאות. אם שומרים על התוכנית כל שאר השבוע, זה מספיק טוב.
12/04/2019 בשעה 7:32 #122169אלמוני
לא פעילעובד אצל אלפי אנשים. פעם התנזרתי משוקולד,המבורגר,צ'יפס ופיצה והייתי 10 קילו יותר!היום אני נהנת מהכל ושוקלדת פחות. כמו שכתבו לך כאן,מדובר בסך הכל במנה אחת עד 600 קלוריות למול שבוע מאוזן עם ארוחות קטנות ובריאות. אם שומרים על התוכנית כל שאר השבוע, זה מספיק טוב.
12/04/2019 בשעה 7:32 #122170אלמוני
לא פעילשנקרא העמסת קלוריות או העמסת פחמימות בגוגל.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.