חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שרק כאן יכולים להבין אותי ;(
    הייתי אמורה אתמול שבת במסעדה שנדחתה להיום ובסוף בוטלה (היינו אמורים לחגוג יומולדת משפחתי)
    זה הכי מבאס בעולם!!!
    כי בסוף יוצא שאני צריכה לאכול היום מותר פשוט עלובה!! של איזה חפיסת שוקולד שבכלל לא בא לי עליה רק כדי לאכול מותרת:(
    אז זה פשוט הכי מבאס! גם הזזתי את השקילה שלי לשלישי וגם אני אוכלת היום מותרת מבאסת בטירוף:( :עצוב: :עצוב:
    זה פשוט כל כך לא פייר! וכל היום מותחים את זה כמו מסטיק עד עכשיו בשביל להגיד שעייפים ולא הולכים בסוף…
    אני שונאת את זה שאני צריכה להיות תלויה באחרים! יכולתי לאכול לפני וליהנות ממותרת שווה כבר יותר מפעם אחת השבוע אבל בגלל שאמרו לי שאוכלים בסופ”ש למסעדה אז ויתרתי על הכל! עכשיו אני מבואסת ומרגישה החמצה לגמרי! מישהי מזדהה?

אלמוני
    לא פעיל

קרה לי המון פעמים שבסוף נדפקתי עם איזה מותרת מעפנה בבית.. כמה שזה קורה!!!!!!
    אבל אהובה תחשבי שזה מותרת שהיא שבועית. כלומר- עוד 6 -7 ימים יש לך עוד אחת!!!! תקשיבי לי:
    את מעכשיו מתכננת מה לאכול מותרת הבאה. חוקים שלך, קצב שלך, מותרת שאת בוחרת. תקבעי עם חברה או מישהו שכיף לך, ותמיד תכיני לעצמך ״תוכנית ב׳״ במגירה. ככה לא תתקעי.
    אחרי מותרות מעפנות אני יום אחרי אוכלת משהו שובר שיגרה- בד״כ 2 רולים טעימים של סושי. ככה אני לא מרגישה שככ סבלתי :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות