חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום אני יום חמישי לדיאטה ולא יכולה להמתין עם השאלות.

איך אני מתמודדת עם המתוק, אני כל פעם צריכה מתוק- אז או לועסת מסטיק או סוכריות מותר (לא שזה עוזר)- יש הגבלה?

וארוחה מותרת – כיוון שקשה לי לתכנן הלאה אני תמיד חוששת לאכול כי אולי תהיה הפתעה חדשה.
    אני לא הולכת הרבה למסעדות- מצד אחד בא לי לחמניה עם ממרח שוקלוד/ ארטיק שולקולד/ קרפ עם שוקולד.
    וואי איך בוחרים- לפעמים פשוט בוחרים לא לבחור- הפחד שמטעימה אחת אני אפול על הכל
    תודה

אלמוני
    לא פעיל

סוכריות מותר שהן 9 קלוריות מוגבלות ל-5 ביום. לגבי המסטיקים בלי סוכר אני לא בטוחה.

מתמודדים. דואגים בארוחת הביניים לאכול לחם עם ריבה, או חטיף אנרגיה שווה. את יכולה גם לנסות להכין את המאפין (תחליף לארוחת 4) או עוגת גבינה וביסקוויטים (תחליף לא.בוקר), שהם מתוקים. אוכלים פירות מתוקים כמו תותים (למרות שעכשיו כבר נגמר אבל תיכף יהיו לנו דובדבנים ואחכ אבטיח). :שמח1:

לגבי המותרת, ממליצה לך לחכות עד יומיים לפני השקילה, ככה ישאר לך רק יום אחד של אופציה ל”הפתעה”. אני נשקלת בימי שלישי ובד”כ משאירה את המותרת לשבת כי אז באים האחיינים שלי וכמעט תמיד מציעים להם שוקולדים או חטיפים ואז קשה לי לעמוד בפיתוי אז אני אוכלת מותרת ביחד איתם.

איך בוחרים?? זה כבר תלוי בך. אבל גם כאן מילת המפתח היא כן לתכנן גם את המותרת. ככה את יודעת שיש לך למה לחכות וגם את יכולה להתענג בשקט ובלי נקיפות מצפון כי את יודעת שזה מגיע לך.
    אני בעד כן לבחור. להחליט מה בא לך ולבחור. להתייחס למנה המותרת כמו לכל ארוחה. כמו שאת בוחרת מה לאכול בארוחת בוקר, כך גם להתייחס למנה המותרת. :קול:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות