הלכתי היום עם חברות לבית הפנקייק בבוקר ועשיתי שם מותרת ואני ממש מתבאסת כי חרגתי בטירוף:(
כל אחת לקחה מנה ואני לקחתי וופל בלגי כזה עם קצפות,גלידות וכו'.. אכלתי בערך 3/4 מהוופל, שני כדורי גלידה וקצפת קיצור זאת הפעם הראשונה מאז שחזרתי לתוכנית שאני עושה כזאת מותרת בחוץ והייסורי מצפון מטורפים! תמיד אני שומרת את המותרת לשישי ויצא שאכלתי אותה היום אז גם העניין הזה וגם שחרגתי.. אוף אני ממש מבואסת מה עושים?!
נגיד שכהייתי בחלי והגעתי לשמירה וכבר הייתי רזה היה לי יותר קל לאכול מנות כאלה כמותרת אבל עכשיו שיש לי עוד מה לרדת זה כאילו המוח אומר- את צריכה לרדת ואת יורדת עכשיו על מנה כזאת מושחתת? לילה טוב:)
מקווה שאקום בבוקר והבנות המהממות כאן כבר ירימו אותי;)
ברבי יקרה, הכל בסדר!!! אכלת, נהינת, אל תקלקלי לעצמך !!! אז שבוע אחת אכלת יותר, שבוע הבא תוכלי מנה יותר צנועה. גם אני הרגשתי כך בהתחלה. אני חולת קינוחים, ובהתחלה כל קינוח שהייתי אכולת פתאום היה נראה לי גדול מידי ומפוצץ, היו לי בחילות , כעסתי על עצמי, בקיצור בסוף לא נהינתי, כל הכיף נעלם. וחבל !!!! תמשיכי כרגיל , לפחות לא תרצי לגנוב השבוע!!!
שיהיה סופ”ש חמים ונעים!! :אוהב: :אוהב:
חמישי שעבר אחרי הרבה זמן שלא יצאתי ואכלתי רק בבית או בעבודה מסודר, אני ובעלי יצאנו למסעדת גורמה.
כמה שניסיתי כל היום להקפיד החלפתי ערב וצהריים ושמרתי מותרת, עדיין חרגתי שם כי כל מנה מגיעה עם שמנת, חמאה, רטבים אפילו במרק שמנת ושמן בזיליקום.. ולא לדבר על הקינוחים בסוף שהיו טעימות קטנים אבל עדיין טעמתי מהכול.. שקדים מקורמלים ושוקולד ופירורים וטופי מקורמל.. בקיצור חרגתי ביג טיים וחזרתי הביתה מבואסת.
בבוקר שישי קמתי, שמתי את הילדים בגן ויצאתי להליכה.
אחכ ניקיתי את הבית.
ואמרתי לעצמי לא קרה כלום ממשיכה כרגיל לעוד שבוע מדוגם ולא נותנת לזה בכלל מקום לבאס אותי.
השבוע אני מתכננת גם מותרת בחוץ, כנראה אייס קפה דיאט בארומה + עוגיית קוקיס שוקולד ציפ גדולה קריספי כזאת..
וזהו.
הכול טוב.
לא לייסר את עצמך על מותרת.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות