חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני די בהתלבטות השבוע…מצד אחד בא לי להתפנק על מותרת במסעדה, מצד שני ראיתי עלייה השבוע (אבל זאת הייתה מותרת שבוודאות חרגה)
    אני אתן לכן כמה דוגמאות ואשמח שתייעצו לי כי אני ממש סומכת עליכן ועל הדעה שלכן:)
    עשיתי מותרת של סמבוסק גבינה עם בולגרית וביצה קשה (מחוץ לבית)- ירדתי 1.1 קילו
    עשיתי מותרת של חפיסת שוקולד (בבית) – ירדתי 1.2 קילו / ירדתי 600 גרם
    עשיתי מורת של וופל בלגי עם קצפת וגלידה- ירדתי 600 גרם
    עשיתי מותרת של קערת רינגס (כמעט שלמה- לא שמתי לב עד שקלטתי שהיא נשארה ריקה ורק אני אכלתי) + המבורגר עם מלא מיונז וקטשופ + קינוח מושחת בטירוף של עוגה עם אוריאו וגלידה (למרות שחלקתי נראה לי שאכלתי יותר מחצי קינוח) – עלייה של קילו

אז מצד אחד בא לי ממש לרדת השבוע..מצד שני אני מפחדת שהמותרת לא תספק אותי ואני לא רוצה להרגי שמסכנה :עצוב:
    מה אתן הייתן עושות?

אלמוני
    לא פעיל

תקשיבי.. סמבוסק- לא! את לא נהנת מזה פעם קודמת אני זוכרת.
    מה ממש באלך לאכול השבוע? אני לא חושבת שאת צריכה להסתכל על מותרת שבאותו שבוע ירדת, אלא פשוט לחשוב מה באלך לאכול ולדעת לשים גבול מתי לעצור. הבנת את כוונתי? תאכלי מה שבא לך. מה שמתחשק לך. אל תלכי לפי תבניות כי בסופו של דבר זה ישעמם לך ויגיע הרגע שתרצי את המותרת המפנקת.
    באלך משהו מפנק כמו המבורגר ומפחדת שתעלי כמו אז? תשימי לך בצלחת המבורגר עם כמה מקלות ציפס ורוטב מדוד וככה גם תהני וגם לא תעלי :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני הייתי הולכת להתפנק במסעדה. מנה נורמלית של וופל בלגי/עוגה תוכל לספק אותך.
    חבילת שוקולד אחת לדעתי,לא ממש מספקת..
    הכי חשוב שתרגישי שלמה עם התהליך,זה הרי אורח חיים. :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות