אני מכינה מוקפץ ירקות שבו כלולים : פטריות,כרוב לבן,בצל..
אני שמה תרסיס שמן ומים ותבלינים [הבנתי שתבלינים מותר חופשי ללא הגבלה].
השאלה שלי האם מותר לי לאכול את הירקות האלו כפי שאני עושה חופשי כל היום כי ראיתי שמותר כפית שמן בצהריים,ערב וביניים.האם היא נחשבת לחינמים??
ואני ממליצה להוסיף קישוא, פלפל, גזר, ברוקולי, כרובית… היד רחבה כאשר מדובר במוקפץ- הכל מתאים שם!
ואפשר כמובן להוסיף קצת רוטב צ'ילי מתוק או חריף, סויה- יוצא נהדר!