היי רותם להלן מוקפץ הכי טעים שאני מכירה הכנה על ידי בתי סיון שגם כן בתוכנית של חלי גרופ. לרסס את הווק או לשים כף שמן להוסיף טבעות בצל אפשר 2 כשהבצל משחים להוסיף 2-3 שיני שום חתוכים גס להוסיף רצועות פלפל אדום פלפל ירוק פלפל צהוב, גזר חתוך קטן ויפה, פטריות אפשר מקופסא מסונן מהמים או טריות ,רצועות דקות של כרוב רוטב סויה, סוכרזית באבקה, פלפל שחור, מלח,הכי חשוב שכחתי אחרי טיגון הבצל והשום להוסיף אבקת גינגר כל הבית מריח ריח טוב ומוסיף הרבה מאד טעם להכין כמות גדולה ואז את מסודרת לכמה ימים ירקות חופשי מלבד הכמות של השמן. במידה ורוצה להוסיף שניצל עוף תפרסי לפרוסות קטנות תשרי אתזה עםטיבולשאת אוהבת ותקפיצי גם עם הירקות