חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    lee maman
    מנהל בפורום

אוכל כתפיסת חיים –
    ראשית, כתפיסת חיים בריאה עלינו להבין שלא הכל סובב סביב האוכל. זה נכון שבתי המלון מציעים מגוון רחב של מאכלים (נותנים לנו אוכל בחינם. מה לא ניקח?) אבל המיקוד שלנו צריך להתרכז בסובבים אותנו וביצירת חוויות משותפות… שלאו דווקא כוללות אוכל.

גיוון –
    קחי לך מגוון מאכלים שונים ותדאגי לאכול מעט מכל דבר. תרגישי את הטעמים השונים, אל תפטפטי במהלך הארוחה. תלעסי את האוכל כמו שצריך… אחרי הכל תחושת השובע מגיע רק אחרי 20 דקות.

העיניים לא תמיד חייבות לנצח –
    איכלי מצלחות קטנות, כדי שלא להעמיס כמויות גדולות של אוכל בצלחת. העיניים שלנו הרבה הרבה יותר גדולות מהקיבה שלנו. ולעיתים אנו מתפתים לחטוף כמויות של אוכל ולהצטער על כך מאוחר יותר.

סבב הלוך ושוב –
    לפני שאת לוקחת צלחות עברי בבר החופשי והביטי מה יש להציע. תכנני בראש מה את הולכת לאכול בלי לשבור את התוכניות שלך.
    לאחר מכן קחי לך שתי תלחות: האחת לסלטים חיים והשנייה לאוכל חם. מלאי אותן כרצונך ושבי לאכול.
    וזהו!!! לעולם אל תחזרי למלא עוד ועוד צלחות כי זה חינם. הסתפקי במה שבחרת בפעם הראשונה.

בקרה אחרי האוכל –
    אנחנו בחופשה והפיתוי גדול. אין ספק שצריך להנות מהאוכל. אך לא להעמיס…
    זיכרי שאחד הדברים החשובים היותר הוא להימנע מאכילה עד שאת מרגישה “מפוצצת” ולא יכולה עוד (שוב סיפטום מוכר לישראלי השמן שנותנים לו ח י נ ם !). מותר ורצוי לאכול מהכל. אך לא את הכל…ולהרגיש תמיד שנשאר לנו בבטן עוד קצת מקום.

בריאות – פעילות גופנית –
    כדאי לשלב פעילויות ספורטיביות שונות כגון: שחייה בבריכה, ספורט אתגרי, טיול בחיק הטבע, טניס, ולמפונקות שביננו יש תמיד את חדר הכושר הממוזג : 45 דקות על ההליכון + 30 דקות מכשירים… ויסורי המצפון נשטפים ביחד עם הזיעה.

פינוק – לגוף ולנשמה –
    את עומלת כלכך קשה על משקלך בתוך שגרת יומך. את חושבת חיוב, מרגילה את עצמך לאורח חיים בריא עם תזונה נכונה, חושבת חיובי ומקווה להגיע למשקל היעד שלך.
    למה שבדרך לשם לא תעצרי מפעם לפעם (נופש בבית מלון זאת הזדמנות מצויינת!)ותחליטי לפנק את עצמך.
    הגוף שלך אינו מבקש רק אוכל.
    הגוף שלך מבקש פינוק. את יכולה להתפנק לך בסאונה ובג'קוזי… בחמאם טורקי או לתת את גופך לידיו המיומנות של המעסה ש”יפרק” אותך, ירגיע אותך בידיו ובשמניו ויראה לך את כל הטוב והנפלא שיש בעולם הזה.
    פשוט תתפנקי לך!!!

לא מתייאשים –
    כלל חשוב: בחופשה יתכנו מצבים בהם אנחנו נשברים ונמאס לנו מכל הדיאטות שבעולם. פתאום אנחנו אומרים לעצמנו: “אני חיה רק פעם אחת”, “גם ככה לעולם לא אצליח להוריד במשקל”, אנשים צריכים לקבל אותי איך שאני”, “אחרי המבול, מחר אתחיל שוב דיאטה” וכו'…
    זהו שזה בסדר להשבר מידי פעם ובמיוחד בעת חופש.
    אבל אל תוותרי לעצמך. את צריכה להבין ששמירה על המשקל היא חלק מתהליך ארוך טווח וחלק מתפיסת החיים.
    נשברת? מעדת? בארוחה הבאה את כבר שוב בתוך התוכנית.

ולסיכום: דיאטה נכונה אינה תהליך תקופתי בלבד. ולכן גם בעת חופשה יש צורך לסלק את הגורמים ה”מזיקים” מחייך והמעקבים אותם.

כאשר תגיעו למשקל השמירה התמורה תהייה שווה את ההשקעה.

חופשה נעימה ומהנה … מגילי

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות