חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום! אני די חדשה בעניין ומיואשת לגמרי!! אני אפילו לא יודעת איך להתחיל. אני רואה אנשים יורדים פה ושמחים ואין לי מושג מאיפה לשאוב כוחות בכלל. אני צריכה דחיפה ועידוד…סביבי כולם התייאשו מלראות אותי מתוסכלת. אני מרגישה אבודה. אין לי ממש המון לרדת. בערך 10 קילו. אבל כל החיים הייתי רזה ופשוט קשה לי עם זה…לא מתלבשת, לא קונה בגדים. אני בת 20 ונראית עייפה כמו בת 90…אופפ.
    אז, בבקשה, תנו לי טיפים על איך להפוך את המסע הזה למשהו כיף ולא כבד כי ללא ספק יש כאן אנשים מדהימים וחזקים!
    תודה מראש!
    ועוד משהו: מישהי כאן ניסתה את התפריט הטבעוני? כי אני טבעונית ואני לא רוצה ליפול להרבה שומנים כמו הרבה אנשים.

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה

פשוט מתחילים.
    תבדקי באפליקציה של חלי ממן איזה תפריט את צריכה לעשות . תקפצי לסופר ותדאגי שיהיה לך כל מה שאת צריכה. תכיני מרק ירקות לשעות הקשות שאת רעבה וחושבת מה לאכול. (לפני שמחליטה כבר אוכלת מרק ושבעה).

אם קשה לך עם פיתויים בבית ״תנקי״ אותו. אני באופן אישי מצליחה לעמוד בפיתוי אבל בתקופות שלא הצלחתי לא היה כלום בבית.

תחליטי שהיום את עושה הליכה קטנה. 20-30 דקות. בעניין הספורט, תמיד קשה להתחיל. אני קמה בבוקר ואומרת לעצמי “מה קשור עכשיו הליכה/ריצה/אימון כוח…”

מסיימת את הקפה ויוצאת . אומרת לעצמי “אעשה משהו”. בתקופות שהיה לי ממש קשה הייתי אומרת לעצמי שאני עושה רק 20 דקות. לאט לאט זה התארך. ברגע שמתחילה זה כבר מתחיל להיות כייף.

תתחילי בקטנה. סיבוב קטן בשכונה. מוזיקה טובה באוזניים ופתאום כייף לך. לי זה גם סוג של מדיטציה. מסדרת את כל היום בראש תוך כדי (מה צריכה לעשות, מה צריכה לקנות, מה מצפה לי היום, מה אוכל היום )

אל תחשבי “יש לי עשרה קילוגרם להוריד”. תקבעי לעצמך מטרה קטנה וראלית כמו: עד סוף מאי אני יורדת 1-2 קילו”. כשהקילוגרמים יתחילו לרדת תקבלי מוטיבציה להמשיך.

בעיקר, לדעתי, חבל לדחות למחר מה שאפשר להתחיל היום (רק יקרב אותך למטרה שלך וזה הרי כל הכיף) אז פשוט לקחת את הצעד הראשון! ולעשות את זה בשמחה כי את לוקחת אחריות על החיים שלך ויוצאת לדרך חדשה. זה משהו שמח!!

בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

במקום לחשוב כמה את מיואשת וכמה אין לך כוחות – תחשבי הפוך. תחליטי שאת מלאת מוטיבציה (אחרת לא היית בכלל נכנסת לאתר הזה, לא?)

גם אני הייתי תמיד רזה, ובעקבות ההריונות (והאהבה שלי לאוכל והפציעה שמנעה ממני להמשיך לעשות ספורט) השמנתי. מאד!
    גם אני לא קונה בגדים, גם אני נראית עיפה.
    ואני ניסיתי מלא דיאטות – ותמיד נשברתי.

אבל פה – אני נהנית!
    אני אוכלת טוב.
    תדפדפי בתחליפים ובמתכונים.
    תמצאי לעצמך מה שנראה לך מתאים וטוב.
    תקיפי את עצמך ב”חינמיים” שתוכלי לנשנש בעת מצוקה, ותעזרי בפורום הזה.

אני ממש עשיתי לעצמי פרוייקט:
    הדפסתי מתכונים, הכנתי קלסר מסודר עם מחיצות, אני עושה רישום מדוקדק של מה שאכלתי, אני מקפידה על השתייה – ממש כמו חייל ממושמע :לשון:

ההתחלה לא פשוטה, כי כל שנייה אני צריכה לבדוק מה אני אמורה לאכול, כמה אני אמורה לשתות וכו', אבל אני בטוחה שעם הזמן זה הופך לטבע שני.

יכולה להגיד לך שביומיים הראשונים שלי כבר ירדתי ק”ג! :מאושר:

לאט לאט.
    תחשבי טוב – יהיה טוב!

אלמוני
    לא פעיל

תודה לכן בננות! אני באמת יעשה את זה בצורה מסודרת. השיעור הראשון שלמדתי היום: לתכנן ארוחות!! בהצלחה לנו! :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

בטח שאני הולכת לעדכן. אני אשקל מחר ואתחיל. עכשו אני יושבת לתכנן לי את הארוחות למחר.
    לגבי רישום, זה ממש קשה לי. אבל יש לי הרגשה שדווקא בגלל שזה ככ קשה לי, זה מה שיעזור לי הכי הרבה לא לחרוג.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות