חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום בנות, אני לא בתכנית של חלי אבל משתמשת במתכונים שלה ומסתובבת בפורומים לעתים 🙂
    אני מעוניינת מאוד להוריד ממשקלי כעשרה ק”ג, אבל ממש קשה לי.
    אני מאוד אוהבת מתוק, ואני תמיד מנסה להגיד שכל השבוע לא אוכל ושישי שבת אני יכולה, אבל מוצאת את עצמי לא מסוגלת ואוכלת מתוק גם במהלך השבועמ(לעתים במקום ארוחה כי לאחר מכן כבר אין תאבון)
    אני עושה ספורט לכן העלייה אינה דרסטית. שבוע שעבר קהבעתי לעצמי שעד ראש השנה ארד לפחות קילו אחד, אבל לא רואה את זה קורה. עכשיו גם מתמקדת בלמידה לפסיכומטרי מה שגורם לי להיות עייפה ורעבה מהר ושוב רצה למזון
    איך אני יכולה לקחת את עצמי בידיים ולעשות שינוי באורח החיים שלי?

אלמוני
    לא פעיל

ממש מזדהה איתך.
    אני גם צריכה להןריד כ10 קילו ןהנצוק שובר אותי.
    בתקופה שעשיתי פסיכומטרי (עשיתי כמה פעמים כדי להתקבל למקצוע.. ב”ה הצלחתי בסוף;) עליתי כ5 קילו מהלחץ והעומס המטורף.
    מאז, לפני כשנה, עדיין לא ירדתי את אותם 5 קילו..
    אני החלטתי להתחיל מחר חלי שוב פעם כי כן יש בחלי את המתוק. אומנם במידה, אבל יש. ואם קצת תכנון אפשר להצליח!
    מכל הדיאטות שניסיתי חלי זה הכי שפוי .. באמת.
    אבל הכי קשה זה לאסוף את הכוחות ולהתחיל באמת (זה מה שגורם לי להשבר כל הזמן..)
    את צריכה לקבל החלטה אמיתית ופשוט לעשות! עם הירידה יבוא התיאבון לרדת עוד :שמח2:

אגב, אני קבעתי לעצמי לרדת ל63 מ66.5 כבר לפני חודש וחצי. נשארתי באותו משקל מזעזע 66.5, כי לא עשיתי כלום. אבל לדעתי יש מצב לרדת קילו אם אקפיד ב3 ימים הבאים כי אכלתי די מה שבא לי..

אלמוני
    לא פעיל

הי
    מכייון שאני חייבת מתוק אחד ביום
    הפינוק שלי זה הקפה של שעה 4
    שאז אני מתפנקת בחטיף מיני של 100 קג
    מיניפסק זמן או טוויסט
    עם תמר ו4 אגוזי מלך
    סוגר לי את הפינה של המתוק

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי