חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב,
    אני בשבוע הראשון של התוכנית, מקפידה מאוד על התפריט ואין סטיות,
    אני יודעת מדיאטות קודמות שעשיתי שבשבוע הראשון בד”כ יש ירידה גדולה יחסית ואח”כ מתחילים לרדת פחות, הייתי בטוחה שארגיש כבר שינוי ואפילו קל שבקלים אבל אני לא מרגישה כלום, להפך, יש לי תחושה שבסך הכללי של כל יום אני אוכלת די הרבה (לפי התוכנית ולא יותר אבל זה מרגיש לי הרבה), היום לבשתי ג'ינס שלא לבשתי מס' ימים והייתי בטוחה שתהייה התרופפות כלשהי אבל כאמור, כלום! הבגדים מרגישים לי צפופים בלי אף שינוי מזערי אפילו.
    מחר שקילה ראשונה, אני מתה מפחד לגלות שלא ירדתי כלום ולהתבאס …….
    זריקת עידוד, מישהו?? האם זה קרה גם לכם ולמרות זה ירדתם או שהתחושה שלי מייצגת את מה שאגלה מחר?

אלמוני
    לא פעיל

אני בסה”כ בשבוע השני של התוכנית, גם אני הייתי בטוחחה שלא ירדתי כלום בשבוע הראשון – שהיה הכי קשהה…..הכמויות של המים שצריך לשתות,המתוקים שאסור ואכול וכו'.
    אחרי שעבר שבוע – עליתי על המשקל ובוווום – 2.7 ק”ג פחות..!!
    אני יודעת שזה כך בגלל שזו השקילה הראשונה – שבד”כ גדולה מאוד כי הגוף לא מבין מה קורה פתאום, אבל אני כבר מתקרבת לשקילה שניה ובטוחה שגם הפעם לא ירדתתי, אני בטוה שזה לא יהיה בסביבות 2 ק”ג (בכל זאת אנחנו לא מכונות..) אבל יהיה מה שיהיה ירידה זו ירידה!

אין לך מה לדאוג – המשקל יגיד הכל, לנו נותר לאכול ולשתות לפי התוכנית.
    ב ה צ ל ח ה !

אלמוני
    לא פעיל

שמעי ממאמי..את לא יכולה על השבוע הראשון לראות תוצאות!! הדיאטה שלך לוקחת זמן! אני בשבוע הראשון ירדתי קילו 800 והייתי בטוחה שהשמנתי…תשמעי לי..תני לזמן ולהתמדה לעשות את שלה 🙂 :לשון: 🙂 :שמח2:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות