חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #172314
    אלמוני
    לא פעיל

    למה אי אפשר לקרוא אותם???? מישהו יודע בעוגת תפוחים הפוכה מה הכמויות לתת לי אני רוצה להכין ולא מצליחה לקרוא את המתכון באתר

    #172316
    אלמוני
    לא פעיל

    מרכיבים:
    2 כפות מים
    0 ממתיק מלאכותי השווה ל 5 כפיות סוכר
    0 מיץ מחצי לימון
    2 כפות צימוקים
    1 ק”ג תפוחים חמצמצים קלופים,מנוקים,וחתוכים לפלחים
    1 ביצה
    3 כפות קמח תופח
    1 כפית שמן
    1 כפית קינמון טחון

    אופן הכנה:
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות
    שמים בסיר קטן את התפוחים עם הצימוקים,מיץ הלימון,הממתיק והמים
    מבשלים על אש קטנה עד שהתפוחים יתרככו.
    מערבבים יחד בקערית עמוקה את הביצה הקמח השמן המים והקינמו.
    שוטחים את התפוחים בתחתית התבנית, יוצקים עליהם את הבלילה ואופים 30 דקות.
    מוציאים מהתנור הופכים על צלחת הגשה מחלקים ל 5.

    חמישית עושה שווה לארוחת ארבע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות