יש מבחר ואת לא יכולה להגיד שהתעצלת להכין משהו טוב ואכלת מרעב.
יש סלטים להרכבה עצמית, יש ירקות חתוכים בבוקר, תמיד תהיה ביצה קשה, אם המלון בארץ קרוב לוודאי שגם יהיה לחם קל. גבינות עד 5% תמיד יש.
בארוחת צהריים אין מצב שאין אלטרנטיבה לא שמנה כגון חזה עוף או דג.
אל תחליפי פחממות בחלבונים את תגיעי לאפיסת כוחות כבר בצהריים. תאכלי רגיל ותסתכלי על זה ככה: מקלפים לך מבשלים לך מגישים לך יפה כל מה שאת צריכה לעשות זה לבחור נכון מה נכנס לך לגוף.