4 שנים סה”כ בתכנית, מתוכן שנתיים וחצי צמחונית, פעם אחת לא עשיתי תפריט צמחוני.. ההבדל היחידי הוא במציאת פתרונות לארוחת הצהריים. ואיך עושים? פשוט בוחרים בתחליפים הלא “בשריים” שמופיעים כחלבון בשר. אני באופן אישי אוכלת דגים, אז פעמיים או שלוש פעמים בשבוע אוכלת דג, לרוב סלמון בתנור. יומיים נוספים את יכולה פחמימה מרובעת. נשאר עוד שלושה ימים בשבוע, אצלי בד”כ זה יהיה סוג של מג'דרה, לאחרונה גם גיליתי את ההמבורגרים הטבעוניים של טבע דלי, אפשרי גם שניצל תירס..
קיצר, חפרתי, כל מה שרציתי להגיד, שורה תחתונה, שזה לא אמור לגרום לך להפסיק לרדת או לעלות, כל עוד תבחרי בתחליפים לחלבון בשר.