חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שנה בתוכנית, ירדתי המון, מאוד מרוצה ולא נמצאת בקבוצה. בעקבות תהליכים שונים שעברתי השנה בשר מתחיל להגעיל אותי ואני מתקרבת לצמחונות… זה יכול להשפיע על המשקל? איך אפשר לקבל תפריט מתאים אם אני לא בקוצה? חייבת להרשם מחדש?

אלמוני
    לא פעיל

לצמחונים.. תכלס, ההבדל היחידי הוא שבארוחת הלילה את אוכלת שומן + פרי במקום חלבון + פרי. כל השאר – רגיל 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני ממש אוהבת סלטים עם כוס וחצי קטניות(גרגרי חומוס מבושל/שעועית אדומה/עדשים וכו׳)-טעים וזה ממש משביע.

אלמוני
    לא פעיל

4 שנים סה”כ בתכנית, מתוכן שנתיים וחצי צמחונית, פעם אחת לא עשיתי תפריט צמחוני.. ההבדל היחידי הוא במציאת פתרונות לארוחת הצהריים. ואיך עושים? פשוט בוחרים בתחליפים הלא “בשריים” שמופיעים כחלבון בשר. אני באופן אישי אוכלת דגים, אז פעמיים או שלוש פעמים בשבוע אוכלת דג, לרוב סלמון בתנור. יומיים נוספים את יכולה פחמימה מרובעת. נשאר עוד שלושה ימים בשבוע, אצלי בד”כ זה יהיה סוג של מג'דרה, לאחרונה גם גיליתי את ההמבורגרים הטבעוניים של טבע דלי, אפשרי גם שניצל תירס..

קיצר, חפרתי, כל מה שרציתי להגיד, שורה תחתונה, שזה לא אמור לגרום לך להפסיק לרדת או לעלות, כל עוד תבחרי בתחליפים לחלבון בשר.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות