חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טוב….אז אחרי ארבעה חודשים שאני כמעט ולא מצליחה לעמוד בהבטחות שלי לעצמי בנוגע לירידה במשקל אני מרגישה שזה כבר כמעט בלתי אפשרי…כאילו ירידה במשקל אינו חלק מגורלי!אך אני עדיין רוצה עד מאוד לרדת במשקל ולא מצליחה להתמיד..אני מרגישה כאילו אני נבלעת בתוך הלו”ז היומיומי ושאם אני לא מגיעה למפגשים אז לא באמת רואים אותי…אני זקוקה למישהו עם זכוכית מגדלת שיבקר אותי כל הזמן כדי להצליח…אז כל מה שנותר לי לבקש זה מעט עצות ועידוד כדי לחזור לתלם..תודה

אלמוני
    לא פעיל

אני המון זמן בתכנית , אבל עם נפילות , תירוצים , תפריט מדויק עם תוספות לא רצויות, ולפני כחודש + , באתי לפגישה והרמתי ידיים . אמרתי לעצמי שום דבר כנראה כבר לא יעזור, המדריכה המדהימה שלנו אמרה לי “אין בעיה, מה שאת רוצה זה בסדר, רק תשארי לשמוע היום”, כמו כן ניגשה אליי דלית המקסימה ,(שאני בוכה…) ,ובאותו יום קיבלתי כוחות אדירים , וחידדתי את התפריט , ועשיתי עוד מס' ויתורים שהיו בלתי אפשריים, והבנתי שתמיד היו לי סיבות למה לא לעשות את זה , ולחץ חיים מטורף, ילדים קטנים ו… ו…, אז אן אני שעברתי הכל מבחינת דיאטות, דיקורים, כדורים , קבוצות וכו, וכו' , הבנתי ומפנימה יום יום שאין לי פריוווילגיה אחרת שאני חייבת להתייצב כל שבוע ולשמוע ולקבל כח, ופעם ראשונה בחיי לשים את עצמי במקום הראשון, לאהוב את עצמי ולפרגן לעצמי , ותתפלאי איזה כח אדיר יש בקבוצות, גם שבאתי וידעתי שעולה , ולא נעים ,הגעתי למרות הכל , נפילות יהיו לנו תמיד , החשוב הוא לא להנציח נפילה ,אלה מיד בארוחה הבאה לחזור לתפריט,לדעת לקום ולא להגיד “יאלה הרסתי , נהרוס עד הסוף” , נפילות כנראה יהיו לנו כל החיים . מקווה שעזרתי לך .. ואשמח גם בהמשך..

אלמוני
    לא פעיל

היי אן..
    העצה הכי טובה נכון לעכשיו היא צאי להליכה…מוסיקה נעימה ושקטה…וסדרי את מחשבותייך…ואת סדר העדיפויות שלך בתחומים שונים בחייך..”אין לי זמן”..ו”אני לא מצליחה להתמיד”..הם תירוצים שנכונים רק לתקופות זמניות..כשאנחנו מאוד רוצות אנחנו מוצאות זמן לעצמנו וכשאנחנו מאוד רוצות אנחנו מתמידות..כי זה חשוב..כי זה בוער בעצמותינו..
    מאמינה בך
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

תודה רבה לכן על ההקשבה ועל התמיכה למרות שאתן לא באמת מכירות אותי.תודה שייעצתן לי כיצד להמשיך ולהאיר את דרכי.מקווה שמעכשיו ילך ביותר קלות מבעבר.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות