חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #31346
    אלמוני
    לא פעיל

    רקע: אני משתתפת חוזרת שהגיעה בעבר לשמירה והעלתה הכל בחזרה.
    אני כבר 3 חודשים בתוכנית וסה”כ מאז שהתחלתי שוב, עליתי (!) קילו.
    המחשבה על לרדת את כל כמות הק”ג שוב ממש מדכאת אותי (יש בזה גם חיוב, כי המנחה שלי מאוד מנסה שיכאב לי כשאני הורסת לעצמי כדי שלא אעלה שוב), הירידה הולכת לי מאוד לאט – בעבר ירדתי 10 ק”ג בשנה.
    נכנסתי לראשונה לפורום בשבוע שעבר וניסיתי לשאוב כוח ועידוד מעצות שנתתן לאחרות, אבל רובן לא דיברו אלי. זה הרגיש לי כמו סיסמאות (שלא ריקות מתוכן אבל לא נגעו בי).

    אני יודעת שהכוח בידי, ושאני יכולה לעשות את זה, ושהכל עניין של החלטה והיערכות. ואני אפילו די אופטימית כי אני יודעת שבסוף אגיע למשקל יעד אבל עכשיו אני בתחילת הדרך שוב וקשה לי להתמיד (יש לי גם ימים טובים, אבל כנראה שיותר ימים גרועים).
    אני בשלב של רוצה בשבילי (ולא בשביל החתונה שהיתה הטריגר פעם שעברה, או בשביל בעלי), כי החוסר שליטה שלי מפחיד אותי. העליות שלי הן עליות בזק (2-5 ק”ג בשבוע) ולא עליות מתונות.
    החצי כוס המלאה היא שעד עכשיו עליתי קילו ולא יותר, וששמעתי פניני חוכמה שעלי ליישם (זה גורם לי לא להתבאס על הבזבוז של 600 ש”ח), אבל אחרי 3 חודשים זה כבר עובר כל גבול אני צריכה להתחיל להתמיד ולהתחיל לרדת הרצינות וברציפות.

    אתמול קפצתי ספונטנית לקבוצה של מזל, ומזל ורבקה נתנו לי השראה אמרו לי דברים שאני מקווה שישארו לפחות כמה ימים (עד הפגישה הבאה). תודה.

    תודה מראש למי שתנסה לעזור לי…

    #31347
    אלמוני
    לא פעיל

    היי…
    ראשית ,ריגשת אותי ואני שמחה שמזל ורבקה-לולי עזרו לך…
    שנית, מה שנסגר איתך זה שאת עומדת כעת בפני מבחן…בכדי לגלות כמה את חזקה וכמה כוחות יש בך בכדי ליישם את התהליך ולכבוש את המטרה שלשמה התחלת בתהליך…
    מי ינצח….זאת…רק את תדעי..:)
    בהצלחה
    מאמינה בך
    איה

    #31348
    אלמוני
    לא פעיל

    תיראי את בעצמך אמרת שניסו לעזור לך פה וזה לא ממש נגע בך כי זה היה נישמע כמו סיסמאות.. שכל אחת תגיד לך “את יכולה” “את תגעי לשם” “את תצליחי” אבל בסופו של דבר מה שנכון הוא שלא משנה כמה יגידו ויגידו הכי חשוב באמת זה הכוח רצון שלך ואל תחכי שמישהי תגיד לך משהו שיעשה לך את זה ויגע בך כי זה לא יקרה אם את לא רוצה בזה באמת … כי היחידה שלוקחת אחריות על עצמה זאת רק את! אז לא בשביל החתונה ולא בשביל בעלך ולא בשביל דודה של בעלך… תעשי בשביל עצמך! כדי שתילכי עם הראש למעלה! ותגיעי למה שאת רוצה להגיע בזכות עצמך.. ולא בזכות שיכנועים ומילים שיגידו לך . נכון את צודקת זה מעוד עוזר ומעודד שתומכים ומעודדים זה ברור אבל אים את לא תעודדי קודם את עצמך ותפרגני לעצמך אז גם עוד 1000 מילים לא יעזרו… ואז מה אים את לא יורדת את תרדי לאט לאט את בעצמך אומרת שהירידות שלך איטיות נכון? אז לאט בלי לחץ .. ובלי שתרגישי תחזרי לעצמך.. אני תמיד אומרת שלא צריך להכניס לראש אני בדיאטה וכל זה כי אז זה סתם מדכא ואת מחכה ומחכה וכל דבר שאת מחכה לו בא לאט…אז קחי את זה בכיף ואמיני קודם כל בעצמך.
    והמון המון בהצלחה…

    #31349
    אלמוני
    לא פעיל

    את הצעד הראשון כבר עשית, חזרת לקבוצה והושטת יד לעזרה.
    אבל… את צריכה להיות כאן קודם כל בשביל עצמך.
    נכון שזה נורא נעים להראות לכולם שאת מסוגלת לעשות את זה, אבל הראשונה והחשובה ביותר בתהליך הזה זו את.
    את צריכה להחליט עם עצמך שעכשיו את עושה דברים אך ורק בשביל עצמך, ורק אח”כ בשביל האחרים.
    אל תחשבי על 600 ש”ח כעל בזבוז, אלא ככסף שהשקעת במשהו חשוב ביותר – את עצמך.
    תדפיסי לך את דף הרישום השבועי ותרשמי מה את מכניסה לפה במשך כל היום. לי זה מאוד עוזר. אני גם מדגישה במרקר את החריגות שלי (אם היו…) כדי שיהיו לי “נורות אזהרה” במשך כל השבוע.
    והכי חשוב, אל תשמרי בבטן. יש כאן בנות מקסימות בפורום שתמיד יתמכו בך ויתנו מילה טובה כשצריך וגם עצות מנסיונן האישי שבטוח יעזרו לך לחזור ולעשות תכנית.
    שיהיה בהצלחה.
    שירי.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות