חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני אשתף אותכם במשהו
    אני ובן זוגי מחפשים בית. לבינתים אנחנו משוטטים- ישנים פה וישנים שם. וכול היום אני סוחבת תיקים על עצמי. השבוע יאשתי מן העניין וממש בכיתי מהתיסכול של לחפש בית ושאין לך מקרר ומיטה משלך. מה שאומר שהשבוע גם בקושי היתי בתוכנית. אני ממש מתוסכלת. אין לי ככ מה לעשות בנדון חוצ מלהמשיך לחפש.. סהכ אני חודש וקצת בתוכנית וירדתי 3קג כן זה מאוד איטי אני יודעת. שאני באה לאמא שלי אז יש דברים לאכול שהם בתוכנית. אבל הייאוש כבר מוציא אותי מין הדעת. צריכה עזרה בדברים שניתן לשמור בלוקר של האונ' או בעבודה. (עובדת ולומדת במשרה סופר מלאה)
    רוצה עידוד
    תודה מראש

אלמוני
    לא פעיל

את צריכה להבין שזה תקופה זמנית, והיא תעבור.
    ותנסי לעשות את התכנית כמה שאת יכולה,

אל תתיאשי, אם לא זה, היה קורה משהו אחר שהיה “מייאש אותך מהתכנית”.

בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

היי יולי..
    ליבי איתך, את נמצאת בתקופה זמנית מאוד לא נעימה, בלי הרגשת יציבות ובטחון בכלל, באף תחום..אבל..האם זה שתאכלי לא במסגרת יעזור לך להרגיש טוב יותר? לא!! אז במסגרת הנסיבות הקיימות אני הייתי עושה רק מה שאני יכולה, מה שמעבר לשליטתי במילא איני יכולה לעשות…אז היי גאה בעצמך שאת מתמודדת ולא ישר מוותרת..!! זכרי שנכון קשה עכשיו..להיות בשיטוטים..אבל הרבה יותר קשה להיות שמן, חסר אונים וללא שליטה במה נכנס לפה..היי סבלנית, מצאו במהירות בית..והזמיני אותנו לחנוכת בית עם מלא דברים טעימימים:)
    בהצלחה, מאמינים בך !!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות