חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מחר שבוע. צריכה להישקל בבוקר (אני לא בקבוצה).
    אכלתי לפי התכנית, במדויק, בלי סטיות: את כל האוכל, בזמנים הקבועים, קצת חינמים, גיוונתי יפה. שתיתי מספיק מים – למרות שזה קשה לי.
    מרגישה לפי הבגדים שלא ירדתי גרם. אולי אפילו עליתי קצת.
    יכול להיות שהתכנית לא מתאימה לכל אחת? יכול להיות ש-1200 קלוריות הן הרבה, וכדי לרזות את הקילוגרמים שהעליתי בשנתיים האחרונות עליי לאכול הרבה פחות?

מבואסת ברמות-על.

אלמוני
    לא פעיל

סליחה על השאלה אבל את במשקל נמוך? יכול ליהיות שכמות הקלוריות שאת שורפת במנוחה היא נמוכה בהתאם למשקל הגוף שלך ועל כן לוקח לגוף קצת זמן כי הגירעון הקלורי הוא לא משמעותי, מה שכן 100 קלוריות ביום לא מספיקות לאף אחד ובטח שלא בריא לעשות את זה, בשלב מסויים יווצרו חסרים לגוף שלך ויהיו לך מתקפות רעב בולמוסיות כאלו רק כדי לפצות על כך – כאחת שבאה מהמון דיאטות כסאח..

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל שלא תעזי לאכול פחות מ1,200 קלוריות. את תפגעי בגוף שלך.

מבחינת הירידה-
    אני כבר לא סופרת את כמות הפעמים שחשבתי שעליתי וירדתי
    וההפך…
    אם אכלת במדויק, תראי תוצאות בסופו של דבר (אחרי שבוע, אחרי שבועיים)
    תמשיכי בתוכנית וספרי לנו מחר מה היה בשקילה

אלמוני
    לא פעיל

אין דבר כזה נשים שנחשבות רזות וזה לא מתאים להן. יש את כמות הקלוריות שאת שורפות במנוחה ואת קצב חילוף החומרים שלך. כנראה שהוא נמוך מאיזשהי סיבה )הרבה דיאטות או גנטיקה(. אגב יש משקלים שמודדים את הbmr )שריפת קלוריות במנוחה( ויוכלו להגיד לך במדוייק. כל עוד את אוכלת 1200 קלוריות ועושה ספורט אין סיבה מדעית שלא תרדי. יכול להיות שהגוף שלך בסטרס והוא צריך שתתני לו כמה שבועות כדי לרדת במשקל. תנסי להעלות מסת שריר באימוני כוח )כל קג שריר שורף פי 2 קלוריות במנוחה מקג שומן(

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל בוקר טוב, והיית אמורה להישקל אז נשמח לשמוע עדכון.

ככה, חששות יש לכל אחד, וזה שלא הרגשת בבגדים שלא ירדת, זה לא אומר שלא ירדת, וגם לא אומר שעלית.

1200 זה המינימום שבמינימום. נא לא לאכול פחות מזה. אם תאכלי פחות תגרמי לעצמך נזק. מעבר לקטע התזונתי, את גורעת מהגוף שלך מה שהוא חייב לקבל ובטווח הרחוק זה ישפיע. זה ידפוק לך עוד יותר את החילוף חומרים, יעידו פה בנות שהפסיקו לקבל מחזור (שאני לא צריכה להסביר לך מה ההשלכות של זה, וגם אם את לא חושבת כרגע על ילדים – אין לי מושג בת כמה את – זה משהו שאחר כך יכול לקחת שנים להסדיר את זה), בקיצור – סרטים שאת לא רוצה להיכנס אליהם.

אנחנו אכן לא אמורים לשתף משקל.
    אין כזה דבר שהתכנית לא מתאימה לכולם.
    מה שלקח לך שנתיים לעלות – לא יקח לך שבועיים לרדת.

זו התשובה שלי על קצה המזלג (כי אני ממהרת).
    לגבי מה שכבתה לך עידית על ספורט – את רק בתחילת הדרך, ואוכל מהווה 80% (אם לא יותר) מההצלחה שלך בדיאטה. חשוב יותר שתקפידי על אוכל, והפעילות האירובית שעשית בהחלט תיתן לך בוסט. כושר זה דבר שצריך להיכנס אליו בהדרגה ולא בבום גדול, ואם השבוע עשית פעמיים חצי שעה אופניים, לאט לאט את תגדילי את הביצועים שלך. יכול להיות ששבוע הבא תלכי שלוש פעמים. ואולי אח”כ תמשכי 40 דקות ולא רק חצי שעה. תדרבני את עצמך לקצת יותר. ככה מעלים את הסיבולת.

תעדכני

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות