חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כמעט חמש שנים נמצאת בתוכנית של חלי תוך 7 חודשים הורדתי 26 קילו כמעט הגעתי לשמירה (הייתי בשמירה שנתיים) והיית מאוד נחושה והקפדתי על כל ביס שהכנסתי לפה קבלתי מחמאות בלי סוף ייעצתי לאנשים לעשות בדיוק את מה שאני עושה קניתי לעצמי בגדים חדשים וצמודים ברגע שהפסקתי ללכת לקבוצה ולא בגלל שלא היה טוב בקבוצה (פשוט כבר לא היה מה לחדש לי כי ידעתי כל מה שאני צריכה לעשות גם היום אני חושבת כך) אך לעצרי בתקופה האחרונה אני לא צמודה לתוכנית מרשה לעצמי לאכול עוגיות שוקלד בין הארוחות יודעת לעשות את התוכנית אבל נצמדת אליה וזה לא עושה לי טוב…והשבוע קבלתי הודעה לנייד שהשבוע חוזרים לשגרה ולגיזרה אמרתי לעצמי הנה יש תזכורת צריך להכנס שוב לתוכנית ואני חושבת לעצמי הנה הקייץ מגיע נצא לים לבריכה ואני חייבת להוריד את מה להעליתי בתקופה האחרונה…אבל כל יום מחדש אני אומרת לעצמי היום אני מתחילה את התוכנית ועושה אותה הכי מדוייק אני זוכרת טוב שעשיתי תוכנית ראיתי ירידות של מינמום קילו וחצי כל שבוע וזה היה גורם להיות בענינים…מה עושים?

אלמוני
    לא פעיל

היי דבורה אני כ”כ מבינה אותך אני הורדתי 25 ק”ג והייתי קרובה לשמירה
    ב”ה נכנסתי להריון וילדתי לא מזמן.
    עכשיו מנסה לאסוף כוחות ולהתחיל מחדש.
    בואי ננסה להגיד לעצמנו שאנחנו יכולות וננסה לזכור את הסיבות שבגללן הגענו לחלי ובעיקר את ההרגשה הטובה של 25 ק”ג פחות

אלמוני
    לא פעיל

דבורה חשבי איפה היית לפני והאם את רוצה לחזור לשם ….וזה יתן לך את הכח.

אלמוני
    לא פעיל

דבורה יקרה…
    כשחוזרים לתוכנית…אנחנו חוזרות מאוהבות ולכן אנו מצפות לחיזור מטורף של הגוף אחרינו עם ירידות מדהימות…והוא קצת פגוע…לא רוצה להתלהב עוד…אז הירידות שונות…קטנות יותר..הוא שומר על עצמו…תביני אותו…והתמידי…חילוף חומרים פגוע…זה לא דבר פשוט…שאלת מה עושים…מתמידים…סבלניים…אוהבים…זהו…:)
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות