חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי חלי, לפני כ- 3 חודשים השארתי בפורום הודעה מאוד מיואשת ובעקבותה קבלתי מספר תגובות אחת מהן הייתה שלך. הזמנת אותי להתקשר אלייך. את התגובות להודעה שלי לא ראיתי, אולי בגלל זה פרשתי מהקבוצה. כרגע אני שומרת על ההישגים שלי {11 קילו פחות} אבל אני לא מתקדמת לשום מקום וזה מתסכל אותי. בנוסף אני לא אוכלת בריא ומסודר וזה ממש מפריע לי וגורם לי להרגיש רע. מה עליי לעשות? לנסות שוב? להסתכן באכזבה? אני מפחדת להיכנס שוב לקבוצה ולפתח ציפיות ואז ליפול כמו שקרה בעבר..האם אני עדיין יכולה ליצור איתך קשר?

אלמוני
    לא פעיל

היי אסתי..
    1. חלי בארה”ב, את מוזמנת להשאיר פרטים במוקד והיא תיצור איתך בשמחה קשר כשתחזור.
    2. חבל שלא ראית את כל התגובות החמות שקיבלת..כולל את התגובה שלי..שאני בטוחה שברגע שתוכלי לענות לעצמך על השאלות ששאלתי תחזרי לתלם…ואני מצטטת את תגובתי מאז..
    “היי אסתי..
    אני מבינה שהקושי והתסכול הפכו את ההודעה לרגשית מאוד..אך אשמח אם נמשיך עם הרגש הזה ונקבל ביחד תשובות שיעזרו לך להצליח בתוכנית..
    1. האם באמת את מאמינה בתוכך שזהו גורל להיות אדם שמן?
    2. האם באמת את מאמינה שאחרים נועדו להיות רזים ואת לא?
    3. מהו היעד שלך?
    4. מהם החלומות שלך?
    5. מעולם לא עשית תוכנית כמו שצריך(את כתבת בעצמך) למה? מה מונע ממך? מדוע אחרים כן ואת לא?
    6. אדם שירד כבר 11 ק”ג באמת לא יכול להצליח להמשיך?
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי אסתי,
    את חייבת אבל ממש חייבת לחזור לקבוצה.
    עברת דרך לא קלה. מפעם למפם ישנם מכשולים כאלה ואחרים, אך אם לא תחזרי לקבוצה יהיה מאוד קשה להתגב עליהם. תחשבי על התחושה שלך היום לעומת העבר, על הדרך קדימה, לפעמים זה בקצב משביע רצון, לפעמים לאט ולפעמים אף אין ירידה תקופה מסויימת, אך מה שחשוב זה המגמה. אני ירדתי עד כה כמעט 5 ק”ג בתקופה של כ5 חודשים – שתביני כמה מעט, וגם אצלי יש לפעמים עיכובים. אך מה מחזיק אותי זה מה שאני מציעה לך – להסתכל קדימה, לזכור מה שהשגתי עד כה, לשמור על זה ולקדם את זה והקבוצה כמובן. בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל תחזרי לקבוצה כדי שלא תאבדי את כל מה שהגשת. אם טוב לך בחלקך ואת לא רוצה עוד לרדת אז אולי את יכולה לשמור בבית. ואם לא טוב לך תחזרי..
    תכתבי לנו פה כל הזמן , ותקבלי תמיכה.
    תבני חוג חברות ששומרות שאפשרלדבר איתך במהלך היום ולהתעודד.
    תחזרי לתפריט:
    רק להיום, רק להשבוע, רישום, הליכות וחזון אחד של בגד ים / שימלה בקיצ הקרוב .
    אני תמיד מסתכלת על תמונות שלי, אוי זה מזעזע אותי ככ שאי לא חורגת באותו יום .
    בהצלחה!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות