חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום רב,

אתמול חברתי ואני התחלנו את התהליך בקבוצה במרכז הארץ,והאמת שדיי התאכזבנו. במשך שעתיים שהיינו שם,היתה רק שקילה(זו קבוצה גדולה מאוד)ולאחר מכן,המדריך עבר אחד אחד שיגיד כמה הוא ירד השבוע.ונתן כמה טיפים אחדים.ונגמרה הפגישה!

שאלנו את עצמנו אם ככה נראית כל פגישה???

והאם בשביל זה שילמנו 220 ש”ח??

כי זה לא ברור בדיוק מה הפורמט של הפגישות.

למה אין איזו שהיא הרצאה על נושא מסויים כל פגישה ופגישה?

אנחנו מאוד רוצות להישאר ולדבוק בתהליך אבל העניין המסויים הזה מאוד מפריע.

אשמח לתשובה מקצועית!

בתודה מראש

רויטל :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

אצלינו בקבוצה יש חצי שעה שקילה, הרצאה וסבב של החברים בקבוצה( ההרצאה- זה בעצם סוג של סטנדאפ ). . המנחה מוכשרת ממש. . מספרת תמיד משהו רלוונטי ויודעת לגעת בעומק הקשיים בלי לפחד. .לי היא סוג של תרפיסטית. . לא פעם ההזדהות כל כך עמוקה שאני יושבת עם דמעות התרגשות וצחוק מעורבב יחד. . בעיניים ומרגישה שהיא מדברת אלי ממש. הדוגמאות חזקות כל כך. . והכל בחוש הומור ובכיף שזה מלווה אותי עד השבוע הבא. התפריט והתכנית זה החלק הפשוט והיחסית מוכר. . זה עוזר וכו' אבל מה שבאמת עושה את השינוי זה הפגישות, המנחה השיתוף בקבוצה, וכל מה שיש לחברים בקבוצה לחלוק ומכך אני מקבלת המון. . שווה לכם להעזר בסבלנות, תתחילו להכיר את חברי הקבוצה, ההנחיה תיכנס למסלול הנכון, המתח יתפוגג ואתם תשנו את החיים שלכם. זה מדהים. . הכי מדהים זה שלא תרגישו שום סבל או הקרבה זה משתלב כ”כ טוב בחיים, משנים הרגלים ויורדים. . בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

שאלת גם בפורום הכללי ושם השבתי לך.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות