את המנחה, כאן (עדיף שאלות של אוכל בפורום המקצועי), את המוקד הטלפוני.
אם לא שואלים, לא יודעים.
תעברי על החוברת ביסודיות, תגלי דברים שעדיין לא ידעת, אני בטוחה בזה.
כל ארוחה מורכבת ממספר תחליפים (למשל בוקר – חלבון גבינה + פחמימה). קחי לך את רשימת התחליפים ותבחרי מהם חלבון גבינה ופחמימה. את קובעת מה את אוכלת, ושם רשומות גם הכמויות. ומכיוון שאת בוחרת מה לאכול, היכולת לגוון נמצאת בידיים שלך.
לגבי בשר – את את אוכלת עוף, אז זה שתי רגליים, או רבע עוף (שזה רגל + משולש קטן), או 100 גרם חזה עוף. שאר הכמויות תוכלי למצוא תחת תחליף חלבון בשר.
לגבי מנה מותרת – פעם בשבוע, נוסף ל-6 הארוחות, יש לאכול מנה מותרת – שמורכבת ממה שבא לך, שוב פעם הבחירה היא שלך, עד 600 קלוריות. אם את לא בטוחה במה שאת אוכלת, שואלים, מתייעצים. שוב פעם, אף אחד לא יגיד לך מה לאכול, אבל אם את לא בטוחה לגבי הכמות אז תשאלי.
על תעני את עצמך כי לא נעים לשאול.