חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, אני חדשה בחלי ממן, ומידי פעם אני שומעת חישוב כמויות או מנה מותרת, אין לי מושג מזה אומר, אני הולכת לפי התפריט, למשל כתוב מנת עוף/בשר,כמה מנת עוף/בשר?מה,2 חתיכות/2 רגלי עוף? או מנה מותרת כמה הכמות שמותר? בקיצור אפילו לחגוג יום הולדת לפני שבוע היה ל קשה כי לא ידעתי בדיוק מה עושים, אני אוכלת לפי תפריט קיים אותו הדבר כבר 4 שבועות וקשה לי,שיהיה כתוב 10, מקלו ציפ'ס, 1 רגל עוף,אני אומנם יורדת לפי התפריט הקיים אך בא לי לשנות קצת, מה עושים?

אלמוני
    לא פעיל

בשר/עוף זה 150 ג' לפני בישול ו100 ג' לאחר בישול או נניח רבע עוף (כרע אחד).
    ומנה מותרת עד 600 קלוריות.
    אבל באמת שהכל רשום כאן בצד בתפריטים מבחינת כמויות.. (:

אלמוני
    לא פעיל

את המנחה, כאן (עדיף שאלות של אוכל בפורום המקצועי), את המוקד הטלפוני.
    אם לא שואלים, לא יודעים.

תעברי על החוברת ביסודיות, תגלי דברים שעדיין לא ידעת, אני בטוחה בזה.

כל ארוחה מורכבת ממספר תחליפים (למשל בוקר – חלבון גבינה + פחמימה). קחי לך את רשימת התחליפים ותבחרי מהם חלבון גבינה ופחמימה. את קובעת מה את אוכלת, ושם רשומות גם הכמויות. ומכיוון שאת בוחרת מה לאכול, היכולת לגוון נמצאת בידיים שלך.

לגבי בשר – את את אוכלת עוף, אז זה שתי רגליים, או רבע עוף (שזה רגל + משולש קטן), או 100 גרם חזה עוף. שאר הכמויות תוכלי למצוא תחת תחליף חלבון בשר.

לגבי מנה מותרת – פעם בשבוע, נוסף ל-6 הארוחות, יש לאכול מנה מותרת – שמורכבת ממה שבא לך, שוב פעם הבחירה היא שלך, עד 600 קלוריות. אם את לא בטוחה במה שאת אוכלת, שואלים, מתייעצים. שוב פעם, אף אחד לא יגיד לך מה לאכול, אבל אם את לא בטוחה לגבי הכמות אז תשאלי.

על תעני את עצמך כי לא נעים לשאול.

אלמוני
    לא פעיל

כל התחליפים לכל אבות המזון… תחליפי חלבון גבינה, תחליפי חלבון בשר וכו'..
    בנוסף יש כאן מצד ימין גם תפריט 1200 ו-1500 ובהם את בעצם מרכיבה מה את אוכלת וכל האפשרויות לפנייך!! זה מאוד מאוד נוח. זה יותר פשוט ממה שזה נראה בהתחלה.. באמת לא מסובך..
    ואפשר לגוון המון!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות