שלום,
מדוע לא משתמשים בשמן במרקים של חלי. הויטמינים לא נספגים בגוף ללא שמן (במיוחד הכתומים) כשאני מבשלת מרק אני מטגנת בצל ב- 2 כפות שמן בלבד. זה בהחלט לא הרבה לסיר שלם.
השמן מיותר ??
היי טלי..
לא משתמשים כי פשוט אין צורך…המרקים יוצאים טעימים גם כך, אז בשביל מה להוסיף סתם מנות שומן..
2 כפות שמן על סיר מרק זה המון..ומוסיף מנות שומן מיותרות לתפריט..ואנחנו רוצים לצמצם אותם כדי לרדת במשקל..
כמו כן, הגוף שלך מקבל מספיק שומן גם ממקורות אחרים במזון במהלך היום.
בהצלחה