חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי חברים, שמי אסף. מעולם לא הייתי שמן בצורה קיצונית, אך היני אובססיבי למשקלי וכיום אני בשיא משקלי – 79 קילו כשגובהי 1.73. לפני כשבועיים חטפתי את ההלם שלי והבנתי שהשמנתי 7 קילו בחורף הזה. התחלתי דיאטה שמבוססת על המתכון פחות או יותר של חלי ממן ואני עושה המון ספורט שזה אומר פעמיים בשבוע כדורגל ועוד פעמיים בשבוע ריצה של ההליכות בין 4 ל-6 קילומטר. אבל המשקל משום מה תקוע ולא זז.

ירדתי כבר בעבר בדיאטות פחות קיצוניות. האם אני עושה משהו לא נכון או שזה תהליך איטי?

אלמוני
    לא פעיל

תתעקש והמשקל יזוז בסוף. לפעמים נתקעים. קורה לכולנו. לא תמיד יש הסבר. לפעמים אני סופר מדוייקת, עושה את הספורט והרבה, אוכלת נכון ובכל זאת…. תקוע. אז פשוט ממשיכה אותו דבר התוצאות מגיעות בזמן שלהן.

שים לב שאתה לא אוכל פחות מדי.

ירידה של חצי קילו לשבוע היא ירידה טובה. יותר קל לשמור על המשקל בירידה בזמן כזה – הרבה יותר מדיאטות כאסח של זבנג וגמרנו. אחרי דיאטות כסאח הכל עולה בחזרה. הרי אי אפשר להרעיב את עצמך כל הזמן.

בהצלחה ואל תתייאש :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

אתה עוד תראה את התוצאות, רק תמשיך בתוכנית
    המנחה בקבוצה שלי אמרה שיש סימפטום של שבוע שני שלפעמים אין ירידה

מבטיחה לך שאם תאכל את כל מה שכתוב ולא תחסיר ותקפיד גם על שתיית מים
    אתה תקבל את ה”צ'ק” על כל הזמן הזה

אלמוני
    לא פעיל

האם בחרת לעצמך תפריט של 1500 קלוריות? מבחינת המשקל אתה ממש גבולי, ואם היית בחורה הייתי אומרת שעדיף להתחיל מ1200 קלוריות אבל בגלל שאתה בחור לא מומלץ שתאכל פחות מ1500 קלוריות ליום.

שאלה נוספת: מה זה פחות או יותר לפי חלי ממן? או שאתה עושה חלי ממן או שלא. אם אתה עושה פחות או יותר, לא מפתיע שהמשקל לא זז. הרעיון הוא לדייק…

וכן, גם עניין הסבלנות וזו רק ההתחלה נכנסים לתוך הלופ.

המשפט האחרון שלך קצת מדאיג אותי.. מה זה ירדתי בעבר בדיאטות פחות קיצוניות? האם אתה מגדיר את הדיאטה הזו כקיצונית? מבחינת כמות אוכל היא לא קיצונית, מכיוון שכל הזמן אוכלים ואין שום סיבה שבעולם להיות רעב. מבחינת הכניסה לדקויות אכן יש במידה מסוימת קיצוניות. אשמח לדעת למה התכוונת. אולי אתה פשוט לא אוכל מספיק ולכן לא יורד.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות