חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

השבוע עשיתי הכל בדיוק לפי הספר לא חרגתי אפילו לא פעם אחת
    ועליתי 3 קילו!!!!! בשבוע!!!!!!!!!!!!
    איך אוספים כוחות חדשים??????

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב דניאל

התחיל יום חדש ובוקר חדש. לא חשוב מה היה אתמול, ולא חשוב מה היה בימי החג הקשים (מבחינה קולינרית). אל תחשבי על זה. פשוט שבי עם עצמך , תסתכלי על התפריט ותגידי “היום אני מקפידה ולא חורגת”. רק היום. מחר לא חשוב.

זה מה שאני עושה. לא חושבת כמה עליתי, לא חושבת כמה קשה לשמור. חושבת רק על היום. איך היום אני עושה את מה שהבטחתי לעצמי. one day at a time

מקוה שעזרתי לך. הרי אני רק מזכירה לך מה שאת כבר יודעת. ותזכרי, שהצלחת בעבר ואת יכולה לשחזר את ההצלחה הזו!!

לכי על זה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב דניאל

התחיל יום חדש ובוקר חדש. לא חשוב מה היה אתמול, ולא חשוב מה היה בימי החג הקשים (מבחינה קולינרית). אל תחשבי על זה. פשוט שבי עם עצמך , תסתכלי על התפריט ותגידי “היום אני מקפידה ולא חורגת”. רק היום. מחר לא חשוב.

זה מה שאני עושה. לא חושבת כמה עליתי, לא חושבת כמה קשה לשמור. חושבת רק על היום. איך היום אני עושה את מה שהבטחתי לעצמי. one day at a time

מקוה שעזרתי לך. הרי אני רק מזכירה לך מה שאת כבר יודעת. ותזכרי, שהצלחת בעבר ואת יכולה לשחזר את ההצלחה הזו!!

לכי על זה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

אם עשית את כל מה שצריך את כבר 100 אחוזים בסדר מבחינתי.
    אני לא יודעת מה גרם לך לעלות על המשקל ולבדוק את עצמך.
    אומר לך רק משפט ששמעתי אותו מחלי ממן במו אוזניי:”מי שבסדר
    לא צריך להישקל בבית.בבית נשקל רק מי שחורג או לא הולך ע”פ
    התפריט”.לכן זו הסיבה שאין צורך להישקל בבית מעבר לשקילה בקבוצה.
    גם אם נפלת,עלית,חרגת,לא קרה כלום כל עוד את קמה מהר וממשיכה קדימה .
    בחגים מטבע הדברים הרבה יותר קשה לשמור כאשר רוב המפגשים מתקיימים מסביב לשולחן ולארוחות.קחי את עצמך בידיים,שימי נעלי ספורט,תתפסי נגן מוסיקה וצאי להליכה.מבטיחה
    לך שבסיומה את כבר תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך ותראי שלא תחשבי כלל על הדיכאון,אלא
    על תחושת גאווה גאווה בעצמך.שעשית משהו למען המטרה שלך.
    אל תשכחי לבוא לספר לי איך היה…
    מאשי. :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות