- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/08/2009 בשעה 17:45 #93999
אלמוני
לא פעילהתחלתי את הדיאטה לפני שלושה שבועות ועד כה ירדתי קילו וחצי (מאכזב), האמת ששמרתי טוב על האוכל אבל בקושי עשיתי ספורט כי לא היה לי זמן עם המבחנים. עכשיו סוף סוף סיימתי עם המבחנים ותכננתי לעשות הליכה 4 פעמים בשבוע (כי למכון כושר אין לי כסף כרגע וגם לא לחוגים) אבל שלשום חטפתי מכה רצינית בקרסול והתברר שיש לי סדק וכמובן שאין לי שום אפשרות לעשות ספורט בתקופה הקרובה ואני ממש מדוכאת כי עכשיו אין סיכוי שאני ארד משהו במשקל. אני מכירה את הגוף שלי ואני יכולה לשמור על התפריט מצויין אבל בלי ספורט אני יורדת 200 גרם בשבוע במקרה הוב ואני פשוט לא יודעת מה לעשות. לקצץ בתפריט כדי לרדת יותר? אני פשוט מדוכאת בעיקר כי יש לי בעוד חודש 3 חתונות וקיוותי להראות יותר טוב (ובעיקר להרגיש ככה) ועכשיו אני מרגישה נורא!!!
11/04/2019 בשעה 21:11 #94000אלמוני
לא פעילזיפט, נכון. כל הבעיות הגופניות שמונעות פעילות גופנית הם רק שמן על המדורה. אני בטח מבוגרת ממך וגם אני מנועה מפעילות גופניתף אפילו רק צעידה.
נכון 5אמרת שכל אחד מכיר טוב את הגוף שלו, אך האם אין קצת הסחפות במצב הרוח שאת נתונה בו כשאת קובעת בוודאות מחלטת שתרדי רק 200 גר ללא מפורט.
אז בואי נעשה סוויץ' ותחשבי:יופי, סיימתי את הבחינות(אני מקווה שבהצלחה), ירד ממני עול. מעכשו ,ומכיוון שאני מוגבלת אני מכינה לי כל יום תכנית מפורטת לאכילה נכונה ומוקפדת.
במסגרת הסוויץ אני מזכירה לעצמי מה יהיה אם לא אתאושש ואתן לעצמי להגרר במצבי הרוח איך אראה אז בחתונות.
אז זהו: אני עושה את המכסימום כדי לרדת, מרימה ראשי ולא נותנת ליאוש להתגבר עלי!
( את מבינה שהדברים שאני אומרת לך אני אומרת גם לעצמי. )
אז קדימה-ובהצלחה!
בברכה,
אילנה11/04/2019 בשעה 21:11 #94001אלמוני
לא פעילעם ספורט ובלי ספורט, אכילה נכונה תורמת לירידה במשקל… דוגמא אישית.. שבועיים אותה תדירות ספורט וירידה של 2 ושבוע לאחר מכן חצי קילו. זה משתנה,
בלי ספורט גם הצלחתי לרדת 700 גרם, בנתיים, כשאין אפשרות לספורט, תאכלי כמו שצריך תשתי המון. יותר מ12 כוסות.. אני כבר שותה בליטרים לא בכוסות. זה גם מאוד עוזר.והכי חשוב
את לא יורדת בשביל החתונות, את יורדת בשביל עצמך!
אני אתן לך שוב וגמא אישית:
אחרי 6 קילו ירידה, היה בת מצווה של אחותי, אמנם ירדה נפיחות בפנים ובגוף אבל עדיין לא הכל, אבל, אין ברירה מה לעשות? לצום? לקצץ בתפריט? ממש לא וזה גם לא יעזור לא תאכלי לא תרדי.
המשכתי כ ר ג י ל !! ממש פרחתי באירוע, קיבלתי מלא מחמאות על ה6 קילו האלו, ואחרי הערב… המשכתי הלאה…וד.א. הרבה היו רוצות גם את הקילו וחצי שהורדת! בתור ממצוע של חצי בשבוע!
ועוד דבר!!! כפיפות בטן לא אמור להוות בעיה,
קחי בקבוקי מים קטנים תעשי משקולות, קצת לעצב ידיים.. תרגישי שאת עושה משהו, זה ישפר את ההרגשה!!אחרי כל זה תגידי לי שלא התעודדת?
🙂 🙂 🙂
ועם חיוכים כאלה איך שלא 🙂 🙂
שבוע מקסים שיהיה לך!!
11/04/2019 בשעה 21:11 #94002אלמוני
לא פעילהי, קיבלת עידוד וחיזוק כל הכבוד,
יש פעילות אירובית שגם עם קרסול פגוע וחבוש טוב אפשר:
רכיבה על אופניים
כח: תרגילי בטן/ידים/רגלים/ישבן/ירכיים11/04/2019 בשעה 21:11 #94003אלמוני
לא פעילאתן מדהימות, תודה על העידוד.
אני אמשיך עם הדיאטה ומקווה שבכל זאת אצליח לרדת גם בלי הספורט.
תודה.11/04/2019 בשעה 21:11 #94004אלמוני
לא פעילהיי הילה מנסיון אישי שלי (ואני בטוחה של עוד כמה וכמה …)התזונה בזמן דיאטה מהווה אחוז הרבה יותר גדול מהספורט אני מתאמנת כבר כמה שנים טובות ורק שהתחלתי לשמור על תזונה נכונה (מאז שאני אצל חלי ממן כמובן ) התחלתי לרדת במשקל היום אני פחות 6.5ק”ג 🙂 אז נא לחשוב חיובי לעשות תפריט ותראי שתראי תוצאות … המון בהצלחה!!!
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.