חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי בנות,
    נשברתי. אני מרגישה שמנה – ענקית מאתמול בבוקר. ולא, אני לא לפני מחזור! מרגישה ענקית, רואה את עצמי ענקית בכל מראה, מרגישה כבדות בבטן ופתאום כולי נראת לי כמו כדור פורח.

בקיצור כל הבעסה הזו השפיעה עלי לא טוב ולא כלכך הקפדתי עם האוכל. אמנם לא נפלתי על שטויות בין הארוחות אבל מאתמול הוספתי בכל ארוחה עוד פחממה או עוד חלבון וככה אני מתגלגלת כבר יממה שניה ולא מצליחה למצא את הברקס כדי לעצור.

אמנם תתפלאו, אבל אני מחפשת משהו לבנות עליו חשיבה חיובית ולא כל כך מוצאת. ולכל הבעסה הוסיפה העובדה שאין לי מנה מותרת השבת אחרי הנפילה הענקית של יום שלישי. תתפלאו אבל זה ממש הרגל לשישי אחר הצהריים – מנה מותרת.

ואני כבר מרגישה איך המשקל יאמר את דברו ביום שני, ומתה מפחד שהעליה תהיה יותר מ400 גרם כי אז אני חוזרת לקידומת שכל כך הרבה זמן לקח לי להפטר ממנה. ובקיצור אני מרגישה איך חשיבה שלילית משתלטת עלי ואני מתה מפחד מזה. כי כשהחשיבה השלילית נכנסת…רק אלוהים יכל לעזור.

ותשאלו אותי מה קרה? אין לי מושג. שום דבר לא הכעיס אותי, אף אחד לא פגע בי, הכל נפלא בחיים (תודה לאל טפו טפו)אבל אני מרגישה ענקית. וזה מספיק בשביל לשבור אותי.

נו, לפני שאפרוץ בבכי… אני מסיימת.
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

ולא עלית בכלל לפעמים הרגשה היא שונה מהגולם
    אז קדימה תחייכי הגולם עד לא אמר את דברו
    וגם עם עולים צריך לקחת הכל בפרופורציות אז חייכי
    והחיים יחיכו אליך בחזרה
    רוסי

אלמוני
    לא פעיל

אז מה ? מת העולם ? זה קורה ואל תיבהלי.
    קחי הכל בפרופורציות.
    אני ראיתי אותך ואת בקבוצה שלי ואני רואה אותך כל יום שני ואת ממש אבל ממש לא אישה שמנה – מי שאומר זאת תזרקי עליו מצידי אבנים.
    קורה שישנה נפילה פה ושם, אך זאת לא סיבה להרים ידיים .
    מהארוחה הבאה את ממשיכה רגיל ולפי התוכנית.
    אל תחשבי על הגולם ומה שהוא יראה – זה רק מס' !!!
    תחשבי חיובי ותחייכי – וכמו שכתבת לפתוח עוגיית מזל, אז אני פתחתי כמה והעליתי חיוך גם כי אמרת דבר נכון והנה את עכשיו לאחר שתקראי את ההודעה שלי הולכת ישירות לעוגיית המזל וקוראת משהו.
    תחשבי חיובי, תשדרי חיובי – יקרה חיובי !!!
    אל תחשבי על כל היממה שעברה אחרת תיפלי ובגדול.
    חשבי מאיפה את ממשיכה והלאה.

שיהיה בהצלחה מאמי,
    שתדעי שאני פה תמיד לעזרתך.

אוהבת,

אלמוני
    לא פעיל

אני מכירה מצויין את ההרגשה שאת מתארת, זה קרה לי המון פעמיים אבל מה שאני עושה במצבים האלה מייד משנה את הסטטוס וחושבת על דברים טובים שהייתי רוצה לעשות או לקנות ומייד לאחר מכן יוצאת להליכה שמאד עוזרת לי לשחרר את הכעסים או העצבים שהיו לי באותו יום או באותו רגע ותתפלאי, זה עובד, אז אל תשברי כי את נותנת גם המון חיזוקים לכולנו כאן בפורום וכמובן אם את צריכה משהו לרשותך תמיד!! אוהבת תמי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות