חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נפלתי, נופלת, מרגישה גועל מעצמי, ממש אין לי חשק ללכת לשקילה הקרובה (למרות שאלך), קצת בדיכאון, זיפת אחד גדול. :עצוב: מנסה לעבוד על עצמי מהבוקר מהבחינה הריגשית ומקווה שיהיה טוב.

אלמוני
    לא פעיל

מאוד יעזור לך ויפקס אותך בחזרה.
    את תראי גם שיש הרבה כמוך שקצת “הלכו לאיבוד” בתקופת החוגים.
    אבל ממחר כולם חוזרים לשגרה 🙂
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

ללכת לקבוצה בכל מחיר. להתגבר על הפחד, לראות עד כמה גדול הנזק ולהתחיל לטפל בו בהקדם האפשרי.

אני בטוחה שאת תלכי לקבוצה ותגלי שאת לא לבד. אולי גם תגלי שלא עשית נזק כזה גדול כמו שאת חושבת.

מחזיקה לך אצבעות. בהצלחה

דרך אגב, גם אצלי המצב לא כזה טוב בסיכומם של 12 הימים האחרונים. הולכת מחר לקבוצה בכל מחיר.

אלמוני
    לא פעיל

לנשום עמוק……להסתכל בלבן של העיניים של המכשפה הזללנית שנמצאת בתוך הבטן ופשוט להרוג אותה…טראחחחחחחח! עכשיו לגשת למטבח ולהכין בקור רוח את האוכל הטעים על פי הממלצה של חלי ממן לפי התפריט שקבעו לך. לשתות הרבה מים ולנשום ..ללכת לארון הבגדים ולהוציא את השמלה הקטננה שלא עולה עליך כבר הרבה זמן ולתלות אותה על הקולב על הדלת..לקבוע יעדי ירידה הגיונים , לא להשתולל ולדמיין אותך פחות 7 קילו בשעה:) אני קבעתי לי חצי קילו בשבוע (וזה עובד בנחת ובסבבה)…לחייך חיוך ענקי..זהו זה את בתוך התהליך…….תשמחי חמודה בשיטה של חלי …לא מתים מרעב ..יותר מזה לפעמים מעייף לאכול את כל התפריט שנקבע. אהההההההה לא לשכוח לנעול נעלי ספורט ומיד לצאת להקפות יחד עם ספר התורה..כמה נשיקות לספר יעשו גם טוב :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות