חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי..
    גובהי 1.63, ועד לפני כשנה וחצי שקלתי 49-50 ק”ג. יש לציין שלא נראיתי רזה מדי במשקל הזה ושהרגשתי מאוד טוב עם עצמי.
    בשנה וחצי האחרונות העלתי כ 5-6 ק”ג ואני מרגישה שהמשקל החדש ממש לא מחמיא לי.
    ניסיתי להוריד בכל מיני דייאטות, נרשמתי לחדר כושר.. כלום לא עזר. הבעיה אצלי היא בהתמדה. אני נשברת ונוטה לבולמוסי אכילה. אל מכון הכושר הפסקתי ללכת בערך אחרי החודשיים הראשונים.
    אני מתחתנת בעוד כחודשיים והייתי רוצה להוריד כ 4-5 ק”ג בזמן הזה. ויותר מכך ללמוד לשלוט בבולמוסי האכילה שלי. יש לציין שאני ניזונה מתפריט שמורכב כמעט כולו מג'אנק פוד!!!! רק אלוהים יודע איך אני לא שוקלת איזה 100 ק”ג!!!
    בקיצור אני לא מצליחה לבד! הבן זוג שלי וכל החברים שלי טוענים שלא יקבלו אותי לקבוצה של חלי ממן כי אני “רזה” מדי ושיצחקו עלי שם אם אנסה להירשם. לדעתי הם טועים, כי כל אשה עם ההרגשה שלה עם עצמה, אני אשמח לחזור לגוף הישן שלי, אשמח ללמוד לאכול נכון, אשמח להיות בקבוצת תמיכה שתעזור לי להתמיד ויותר מהכל אקדים תרופה למכה לפני שאעלה עוד במשקל.
    אז אשמח לעצה.. האם הקבוצה מתאימה לי? או שאני צריכה לחפש פתרון אחר? תודה וסליחה על החפירה.

אלמוני
    לא פעיל

לדעתי את במשקל תקין ובלי קשר עדיף לרדת מהג'נק פוד ולעבור לאכילה מבוקרת של 6 ארוחות מסודרות ביום. אז גם לא תהיה לך סיבה לבולמוס אכילה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות