- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 5 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
20/11/2007 בשעה 11:59 #29353אלמונילא פעיל
היי לכולן
בסופ”ש הקרוב אני נוסעת לבית מלון, כנראה שזה חצי פנסיון (אני אומרת כנראה כי זה מהעבודה שלי ואני לא יודעת מה הם סגרו) אז כמובן שאמרתי לעצמי שאנסה להיות הכי שפויה ולאכול יותר אוכל שמבוסס על ירקות ועוף וכמובן שאקח איתי את נעלי ההתעמלות ואלך שם לחדר כושר אבל מה עוד? מה עושים עם כל הארוחות שלא יהיו לי שם? מה אעשה עם סדר היום?
אשמח לקבל כמה שיותר טיפים מניסיון
תודה, אהובה10/04/2019 בשעה 20:07 #29354אלמונילא פעילהי אהובה,
גם אני עוברת תהליך דומה של חרדה לפני נופש. מוחי מתחיל לקדוח : מה יהיה, מה יהיה? איך אסתדר, איך אתמודד ? ואת יודעת מה – בסוף הפלא ופלא – אני מגלה ירידה !
דבר ראשון, עדיף שתיכנסי לרגיעה וכולנו חייבות להבין ולהפנים שהתכנית אינה משביתה את מהלך חיינו הרגיל. החיים תמיד מזמנים, אירועים, נופשים, מסיבות חגיגות וכו'. החוכמה היא להבין שזה תמיד יהיה חלק בלתי נפרד מחיינו ועדיף שנדע להיערך מבעוד מועד. מילת המפתח היא ההיערכות ולבחור בחוכמה. אז אם את יוצאת לנופש – וחצי פנסיון אז את מסודרת עם ארוחת הבוקר ועם ארוחת הערב. בחדרים לרוב יש מקרר ואני תמיד דאגתי לשים בו פירות, חפיסת עמק ביס לייט וגם להצטייד בריבה או בחטיפי אנרג'י. את ארוחת הבוקר הייתי לוקחת במתכונת ארוחת הערב, כלומר: מנת פחמימה + מנת שומן + חלבון וחצי כדי לפנק אותי קצת יותר בבוקר. אני נוהגת להצטייד בטוסט טעים ולהרגיש הכי כיף שבעולם שיש לרשותי 6 פרוסות טוסט טעים. תבחרי לעצמך משפע הירקות שנותנים באדיבות במלונות ארצנו.
בצהריים הייתי לוקחת לי עוד חבילת טוסט טעים עם עמק ביס לייט ושותה המון מים וגם לוקחת שקיות מרק 10 כדי להרגיש תחושת שובע. ארוחת ארבע יש לרשותי אנרג'י, פרי מהמקרר וכמובן אחרי כ- 3 שעות יורדת לחדר האוכל כמו גדולה ואוכלת לי את הארוחה כמתכונת ארוחת צהריים. לארוחת לילה הייתי לוקחת עוד פרי וגם לפעמים מעדן שהצטיידתי בו מבעוד מועד, או אם הסתובבת בחוץ – פנקי עצמך עם מנה שפויה של גלידת יוגורט דלת שומן וזהו – כך חלף לך יום שפוי ונורמלי והכי חשוב לא ילוו אותך יסורי המצפון שהם אלה המובילים אותנו להשמנה.
בנוסף, את יכולה לשמור לעצמך את המנה המותרת לנופש ואז בכלל להרגיש כחלק תקין מכולם ולאכול כמו גדולה משהו טעים שנפשך חשקה בו.
תקפידי ללכת, להיות בתנועה, לטייל, להנות מהנוף ומהמנוחה ולא רק מהאוכל.
מבטיחה לך, שרק המחשבה, איך עברתי בגדול את הנופש תגרום לך סיפוק ענקי מכל שוקולד, ממתק, בורקס וכו'. תשנני לעצמך את המחשבה הזו כל הזמן – ותראי שאת תעברי זאת בגדול.
בהצלחה ונופש נעים!!!!
תדווחי לנו כשאת חוזרת – מחכים !!!!!!10/04/2019 בשעה 20:07 #29355אלמונילא פעילראשית .. לא לדאוג !!
שנית בית מלון לא אומר אוכל !
בית מלון =מנוחה !
הסוד בבית מלון זה להפעיל צלילות ושפיות דעת .
תהני חלי ממן -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.