גם אצלי בסופי שבוע יש המון נסיעות ויציאות אני משתדלת לתכנן כבר בחמישי בערב או בשישי בבוקר את סדר הארוחות בגדול ומתארגנת בהתאם..
אני הייתי ממליצה לך ביום שישי לשנות את סדר הארוחות ואת ארוחת הצהריים להחליף ולאכול אותה בערב במסעדה כך שזה יכול להתאים להרבה מנות, פחמימה + חלבון+ מנת שומן וכמובן סלט ואותו דבר בשבת בצהריים במסעדה.. אני לא מביאה איתי דברים למסעדה כי תמיד אני מוצאת ומסתדרת, אבל בתור התחלה אולי תביאי איתך רק לחם ותקפידי לבקש תיבול בצד…חוצמזה אני תמיד שומרת לי את המנה מותרת לשבת ואם תעשי ככה תוכלי לאכול מנה מותרת במסעדה ולהזמין מה שאת רוצה (עד 600 קל)
כשאני מתארחת כל הסופ”ש אני מכינה לי קופסא עם דברים “מיוחדים”, בשבועות האחרון הבאתי איתי לחם קל , חטיפי אנרגיה, 2 מנות דגנים לארוחת בוקר בשקית קטנה, פירות ותמרים (שיותר פשוט לשים בתיק קטן) וארוחת לילה אני קונה ביילו או משהו ארטיק דיאט וכו' זה באמת לא ככ מסובך רק דורש טיפה מחשבה והתארגנות.. ואין דבר יותר כיף מלהרגיש שאת מצליחה לא רק בתנאים הנוחים של השגרה. סחתיין עליך ירידה מרשימה, שיהיה לך המון בהצלחה.. אני מקווה שעזרתי (אני פשוט נוסעת המון ומנסה להישאר בפוקוס ככל האפשר)