חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ערב טוב, מזמן לא ביקרתי כאן. אני ב״תוכנית״ מספטמבר 2012. שנה וארבעה חודשים , מתוכם בשמירה כ – 10 חודשים. בשבועות האחרונים מאוד מאוד קשה לי. שומרת כמה ימים ונשברת וחוזר חלילה. מזמן לא הייתי שבוע שלם בשמירה. כל פעם נפילות. איך לחזר לעצמי ולמסלול ? לשליטה שעושה לי כל כך טוב ומשפיעה על כל סדר היום שלי לטובה. מרגישה שהמנחה לא מנסה בכלל לבדוק מה קורה איתי. כשאני נשקלת היא לא אומרת כלום. מיואשת :עצוב: :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

🙂

את צריכה לפרגן לעצמך קודם כל על מה שהצלחת להשיג. אני בטוחה שזה לא היה קל. וקורה שיש ירידות מתח וצריך לקבל אותן. אבל צריך לעשות את זה מבחירה, ולא כמשהו שמשתלט עלייך ומעיף אותך למקומות לא רצויים.

תהיי חכמה – הרי הצלחת תקופה כל כך ארוכה. תנסי להבין מה עומד מאחורי זה? והאם זה מספיק שווה כדי לבטל את ההישגים שלך? אני בטוחה שלא.

אני חושבת שהדרך הכי טובה, היא לעשות את מה שאת כבר מכירה – להכין לך אוכל לימים הבאים שיהיה מדוד ומדוייק. תדעי בדיוק מה לקחת למתי וככה לא תיקלעי למצבים כאלה, כי את יודעת שעוד כמה שעות את צריכה לאכול וזה גם כנראה יעזור לך להתגבר על פיתויים.

מעבר לזה, אולי שווה לך לעבור קבוצה אם את מרגישה שהמנחה לא תומכת בך, אם יש כזאת באיזור. אורנה מהפורום תמיד שמחה לעודד אם תתקשרי אל המוקד.

בכל מקרה, לא הכל אבוד. את יכולה לקום על הרגליים ולחזור לתלם. אל ייאוש! את חזקה אם הצלחת להגיע עד כאן. אז אין סיבה שלא תצליחי לחזור למסלול ולעצמך 🙂

אלמוני
    לא פעיל

שמחה ומאושרת לספר שהיום הגעתי למשקל היעד – משקל השמירה.
    מוכר לך….?????
    “התחלתי לפני בדיוק 5 חודשים, ירדתי בסה”כ 15.100 ק”ג. וואוו אני ברקיע העשירי…. עכשיו מתחילה הדרך – לשמור על ההישג הקיים… פשוט להמשיך ללכת כל שבוע למפגש וכמובן להמשיך עם התוכנית ולאכול מנה מותרת נוספתת… מאחלת לכולן להגיע במהרה לשמירה.. המשך שבוע חתיכי ומדוגם – אוווו כמה שאני אוהבת”
    זה הפוסט שלך מ 5/2…
    ועכשיו תעצמי עיניים ותחזרי לתאריך הזה… אפשרי נכון? בלי יאוש ובלי תסכול, לחזור ולשחזר הצלחות :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות