חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

זהירות – חפירה 😉
    מיום שישי אני מרגישה לא טוב, התקררות ככל הנראה. היום נשארתי בבית והבנזוג הטרי היה אצלי מהערב שלפני. יש לציין שיום שני הוא יום השקילה שלי. בגלל שאני חולה אז היינו רוב היום בבית וקמתי מאוחר (מאוד) ופתחתי את היום עם נס קפה, יוגורט, 2 כפות גרנולה וכוס סלט פירות (יודעת שזה לא אופציה להוסיף עוד פרי ב1200 אבל אמרתי שאני אוריד אותו מהלילה או מהביניים). בכל מקרה בגלל שזה יום השקילה אז בד”כ היום הזה מאוד מורכב אצלי מבחינת אוכל ושתייה ובעצם יצא שזה כל מה שאכלתי עד השעה 17:00 כשאני אמורה להישקל בשעה 18:00 ועד אז בד”כ מספיקה לאכול א.בוקר, א.צהריים, ארוחת פרי וארוחת ביניים
    אז קצת התלבטתי אם לאכול עוד ארוחה ולחכות להישקל יותר מאוחר… בסוף החלטתי להישקל בשעה 17:00 ובעצם ירדתי 2.4 ק”ג והחלפתי קידומת. בכל מצב אחר הייתי צוהלת מאושר, אין לכם מושג כמה אני מחכה להגיע לקידומת 6 והיום זה קרה. אבל וזה אבל ענקי, מבחינתי זה לא משמח כי אני סוגשל צמתי חצי יום, לא אכלתי כרגיל לימי שני וזה הרגיש לי כמו שקילה מזוייפת עם תוצאות מזויפות. מצב מרגיז קצת… רוצה לשמוח אבל לא מרגישה שיש לי על מה
    אני חושבת שכן הייתה לי ירידה משמעותית וגדולה השבוע, להערכתי משהו כמו 1.300-400 והיתר שזה עוד קילו התווסף מהיום. הצבתי לעצמי מטרה להיות סופר סופר דופר מדוייקת השבוע ולראות תוצאות אמיתיות בשבוע הבא ואם באמת החלפתי קידומת, לא תהיה מאושרת ממני 🙂

אלמוני
    לא פעיל

וואו, זו ירידה מטורפת במשקל!!! כל הכבוד :שמח1:
    אני אומר, מה שאת יכולה לזקוף לטובתך, תקחי.. מתנה על חשבון הבית :לשון:
    ירידה של 2.4 לא באה סתם ככה, היא מראה על תהליך נכון והתמדה. יכולת להיות שעצם זה שהיום לא אכלת הרבה תרם קצת, אבל לא מי יודע מה.. לדוגמה, היום בבוקר נשקלתי ובשעה 16:00 נשקלתי בקבוצה והיה הבדל של חצי ק”ג בלבד, ואכלתי 3 ארוחות לפני. ככה ש.. לא בטוח.
    אבל מה זה משנה? תחגגי על זה שהחלפת קידומת!!! ושבוע הבא הכל יהיה בסדר 😉

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות