חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לאחר שסופסוף עשיתי את זה!!והגעתי ליעד אני..מבולבלת..אני פחות ממוקדת מטרה כי הגעתי אליה אך אני מלאת פחדים שאאבד את הדבר המדהים הזה שהשגתי בעבודה קשה וקשה מאוד!!אני מרגישה בלחץ מטורף לשמור על ההישג בכל מחיר אך מה שקרה היה ההפך :
    השבוע האחרון היה לא טוב,פעמיים נכנסתי לבולמוס אכילה מתסכל ואכלתי דברים שלא העזתי להרשות לעצמי בשנה האחרונה.
    היום אתמודד ואקח אחריות כשאעלה על המשקל בקבוצה (למרות שרציתי לוותר) אך איך מתמודדים לאורך חיים שלמים?..מסתבר שהקושי הגדול רק התחיל!! :כועס: :כועס:

אלמוני
    לא פעיל

גם אני בשמירה ומרגישה כמוך!! מרגישה שהקושי רק התחיל ולא ממש יודעת איך “לאכול” את זה.
    אנ מניחה שהרבה כאן בפורום יגידו “צרות של עשירים” אבל זה קושי מסוג אחר…אפילו את המנה המותרת השניה אני מפחדת לאכול… אשמח לעצות.
    כבר כתבתי על החששות שלי כאן לא מזמן ואנשים מקסימים ענו לי בכל זאת הייתי רוצה לשמוע ממישהי שנמצאת בשמירה תקופה ודעת ל ההתתמודדות.
    תודה!

אלמוני
    לא פעיל

השמירה אכן קשה יותר מתהליך הירידה עצמו.
    בתהליך הירידה אנחנו “עושים תפריט” צמודים לכתוב, מודדים כמויות ו… יורדים.
    בשמירה – לכאורה אותו דבר “רק” תוספת קטנה של מותרת נוספת.
    הקושי הוא בחשיבה, הגעתי לשמירה, אני בסדר, ואם אחטא בקטנה לא יקרה כלום כי עובדה שהגעתי עד הלום ואפילו קיבלתי “חותמת” – שמירה.
    אין פסלון חסינות פור אבר בשמירה, וכן, צריך פשוט להמשיך לעשות בדיוק כמו עד עכשיו כדי לשמר את השמירה ולא לאבד אותה.
    לא פשוט, לא קל אבל – בהחלט ישים!!
    אצבע על הדופק ולא לוותר לעצמך.
    חשוב מאוד גם להגיע למפגש השבועי, זה ישמור אותך בתמונה ובמסגרת.
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות