חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולן, חייבת לשתף משהו שיושב עליי ממש ממש על הלב, אני התחלתי תתפריט לפני שבוע בערך את השקילה אני אעשה רק עוד שבוע כי לא יצא לי, לצערי.
    אני מרגישה שאין מצב שאני ארד ככה בחיים, אני מרגישה שאני אוכלת מלא -אני עושה בול לפי התפריט!
    מגוונת לי עם מתכונים שיהיה לי טעים וכיף.
    יש לי הרגשה מתוסכלת בטירוף, שאין מצה שאצליח לרדת ככה במשקל, אני מתוסכלת כי ממש באלי שזה יצליח. אשמח אם מישהי הרגישה כמוני בהתחלה, שתכתוב לי, חייבת חיזוקים ממכן, תודה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זה תמיד ככה בהתחלה…
    ולגלות לך סוד? בפעם הראשונה שנשקלתי בכלל עליתי קילו כי הגוף לא היה מאופס – בשבוע לאחר מכן הוא ירד.
    חלי עובד, למרות כמות האוכל שיש בו (תהני מזה!)
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

את חייבת לבוא עם גישה חיובית , אמונה , רצון והמון עשייה.
    אם את עושה את התפריט בול, שותה מספיק מים, שומרת על המרווח בין הארוחות , לא שוכחת כמובן מנה מותרת, אז תאמיני לנו (בנות מהפורום) השיטה של חלי עובדת ותצליחי להגיע למטרה שלך.
    קצת סבלנות והכל יסתדר !!
    בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

הכל יהיה בסדר, אם באמת את פועלת לפי התפריט במדוייק כולל שתיית מים (12 כוסות) אין סיבה שלא תראי ירידה.
    אם הירידה שלך תהיה קטנה או גדולה זה תלוי יותר בקצב חילוף חומרים. בסופו של דבר כדי לראות ירידות יפות צריך פשוט להתמיד להתמיד להתמיד!
    תאכלי חינמיים, תקפידי על הכמויות המדודות, פעילות גופנית תמיד תעזור לירידה ..
    שיהיה המון בהצלחה תעדכני אותנו כשאת נשקלת :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות