חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפעמים מיואשת… פעם אני שבעה במשך כל היום ויש תמיד איזה יום באמצע שבוע שאני מורעבת .. מחפשת כל היום מה לאכול .. עומדת בתפריט כבר 4 שבועות טיפ טופ .. מפחדת להכשל . שבוע שעהר ירדתי רק 300 גרם .. לא רוצה להתבאס 😉

אלמוני
    לא פעיל

היי שני,
    גם לי זה קורה.. אפילו אחרי חצי שנה בתוכנית יש ימים שפשוט רעבים! אני לא יודע להסביר את זה. אבל הבנתי עם עצמי שזה קורה בדר”כ כשאין תעסוקה. לכן, אני עושה 2 דברים:
    1. מוצא לעצמי תעסוקה (מטלות ששחכתי, דברים שצריך לסיים וכל מיני עניינים שדחינו משנים עברו)
    2. מכין לי שתייה שאני אוכל (במקרה שלי מים עם סירופ דיאט) ושותה את זה כל הזמן.

באם מדובר במקרה רעב קשה, אני גם מכין לעצמי ירקות חתוכים ומסדר אותם יפה על צלחת (זה ריפוי בעיסוק חחח) או מכין סלט :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אצלי בכלל, יש ארוחות שביניהם אני מורעבת ובקושי שורדת, ויש זמנים שהולך קל.
    אם אני בבית אז יש ירקות, יש מרק חינמי סמיך שאני דואגת להכין לי כל תחילת שבוע.
    אבל בעבודה: אני מכינה לי תה עם שקיק ממתיק וזה מרגיע. יש לי בתיק כל הזמן מסטיקים וסוכריות ללא סוכר ואני נעזרת בהם עד שאני מגיעה הביתה.
    אבל בשביל זה אנחנו כאן, ובקבוצה, מקבלים חיזוקים ומתאמצים לא ליפול!

לפני 2 דקות כמעט לקחתי קובית שוקולד. בסך הכל מה זה? 25 קלוריות. (מריר פשוט) ובכל זאת: דמיינתי לעצמי שאני אוכלת, וזה נגמר. ומה נשאר לי? טעם האכזבה והמצפון.
    אז דחפתי בשתי ידיים את היצר הרע, ובאתי לכאן לקבל חיזוקים במקום השוקולד… :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות