- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
02/12/2007 בשעה 13:17 #31076
אלמוני
לא פעילמאתמול בערב אני ילדה
מאתמול בערב אני ילדה קטנה מאוד
שלא דואגת לעצמהמאתמול אני כמו ילדה לא אחראית
ואפילו קצת רעה
רעה לעצמה.אני יודעת את הפתרונות, אני יודעת את הדרך הנכונה
נפילה ראשונה אתמול.
תאמינו – מתנה מחו”ל – שקית עם גבינות מאטיליה חיכתה לי כל הסופשבוע במקרר אמא שאלה ראית את הגבינות עם השם שלך? אמרתי לה – לא.
היא אמרה אבא הביא לך מחו”ל גבינת – גבינות משמינות מרגדים מהן קצת על האוכל, אפשר להקפיא אותן, ואם את לא רוצה אפשר שתשארי את זה כאן.
“אמרתי לה, תודה באמת, עדיף שהיה מביא לי סיכה” (בכל נסיעה כזאת מטעם העבודה הוא מביא מחזיק מפתחות/סיכה/משהו אחר לא שימושי עם השם של המקום לפעמים הוא מגדיל עשות ומביא לי טי-שירט או שוורט במידה XXL שאפילו עליי היא גדולה ותופסת רבע ארון)..
אמא הסתכלה עליי עשתה פרצוף מוזר (מתלוננת על גבינות?!)
אמרתי לה “את לא יודעת שלא מביאים למסוממים סמים?!”חכמה הייתי, לדעת, חכמה לדעת האוכל הזה הוא אויב שלי.
לא חכמה מספיק בשביל למנוע אויב גדול יותר האויב השקרן
ורק בהודעה הקודמת בפורום סיפרתי בפומבי את השקר הכי גדול שאני יודעת לשקר ולמה – למה לעזאזל זה נשמע כל כך אמין?“אני רק אטעם” ………………. לעזאזל !
בסדר גבינה ניסיתי להרגיע את המסוממת שפרצה – “אנחנו מכירים את כל הטעמים!!!” לא אבל זה מאיטליה אמרה המסוממת זה סם משובח – טוב לא שאלתי את עצמי יותר מידי ושמתי לי בפרוסות הקלות חתיכות של גבינה קשה (על משקל – ארוחה מוגדלת + דיאט קולה) אחרי זה אמרתי לעצמי מהשאר איכשהו אני אעשה מנה מותרתלקח? לא מערבבים חול (ארוחת ערב תפריט יומית רגילה) עם קודש – מנה מותרת – טעות טעות טעות!
אחרי זה הלכתי לחדר לארוז, ואת הגבינה גם בתיק, בצעתי ממנה קצת וקצת וקצת וחשתי אותה נעלמת לתוכי, תוך שאני מקללת את עצמי נמרצות חושבת על השקילה על המאמצים שעשיתי עד עכשיו איך הכל הולך לעזאזל, ואיך נעשה לי מייד בחילה ואיך אני נבלה לעצמי.. די…
נסעתי לדירה שלי עם בחילה כאב ראש תחושת אשם כבדות מכל הגבינה שאכלתי.
בדירה שלי נגמר הלחם הקל וללכת לקניות בגשם לפני העבודה – התעצלתי – אין לחם אין מרק אין גיבץ – (יש ירקות) אבל יש מיאוס עכשיו שהוא גדול מזה, ואני שקעתי לתוך הצורך לכתוב את זה. לצהרים אכלתי את הפפנש שהכנתי (את כל מה שנשאר) והמתוק מבחיל אותי.
אומנם היו פה שתי מעידות – עכשיו היום ממשיך כרגיל לוקחת את שברי עצמי מחברת למישהי חדשה שמנסה קצת פחות לשנוא את עצמה כרגע לזכור שלא הכל אבוד לחלוטין תמיד אפשר.. להתחיל שוב…
לעולם לא אבריא כנראה אבל זה לא אומר שאי אפשר להיות קצת פחות סובלים מזה..
את הארוחת 4 אכלתי, אבל אני אתרגן על משהו, וערב אני אזמין בעבודה.
מזל – מזל – מזל שיש מחר את “מזל” – כך לא אבד את דרכי..
10/04/2019 בשעה 20:12 #31077אלמוני
לא פעילהיי בובה !!
אוהבת לקרוא את הדברים שאת כותבת…הם מגיעים מהלב..בדיוק מאותו המקום שמגיעים הכוחות להמשיך הלאה…
מנערים ברכיים וממשיכים…
את מסוגלת !!
שבוע קסום
איה10/04/2019 בשעה 20:12 #31078אלמוני
לא פעילאוי, כמה כאב לי לקרוא את ההודעה שלך.
את לא רעה, אלא בדיוק כמו כולנו, נופלת לפעמים.
אבל הגדולה היא לדעת לקום, וזה מה שאנחנו לומדות בתכנית.
אז התחילי השבוע דף חדש.
תהיי צמודה לתכנית, תאכלי את הדף כמו שאומרים…
ותראי שיהיהו תוצאות בשבוע הבא.
בהצלחה,
שירי. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.