חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נכנסתי לפורום כדי לקבל חיזוקים,כתבתי על נפילה שהייתה לי וחוץ מרוסנה אף אחד לא הגיב,חשבתי שפה אני אשאב עידוד והתבדתי.

אלמוני
    לא פעיל

יום שבת היום

אלמוני
    לא פעיל

תמיד יש נפילות … ותמיד התחושה היא של אכזבה גדולה מעצמנו ואולי איבוד מוטיבציה.. פתאום זה נראה רחוק מאוד ומאייש ..
    הפתרונות שלי ברגעים כאלה הם:
    1. לפתוח את הכרטיס של הקבוצה- לראות כמה כבר הורדתי – זה שלך אף אחד לא יכול לקחת זאת ממך .

2. לספור 3 שעות ולחזור לאכול את הארוחה הבאה.. כאילו לא קרה כלום – לחזור מהר לתוכנית .

3. לשים מהר נעלי ספורט ולצאת להליכה – אפילו לא ארוכה, ככה תרגישי שלפחות התחלת להוריד חלק מהקלוריות של המעידה.

ואחרון חביב להזכיר לעצמך לאן את רוצה להגיע(לבחור ג'ינס מדהים , לבחור בג ים מהמהם בקיץ בשנה הבאה…!)
    בהצלחה…

אלמוני
    לא פעיל

לא תמיד אנשים נכנסים לפורום ביום שאת כותבת ולא תמיד אנשים מגיבים מידית, ותלוי גם באלו שעות או ימים את כותבת וחוץ מזה אם את מתכוונת לרדת במשקל רק מתמיכה זה לא יהיה נכון, נכון שחשוב לשמוע מה יש לאחרים להגיד אבל אל תיבני רק על זה את צריכה לסמוך בעיקר על עצמך, בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

לא תמיד אנשים נכנסים לפורום ביום שאת כותבת ולא תמיד אנשים מגיבים מידית, ותלוי גם באלו שעות או ימים את כותבת וחוץ מזה אם את מתכוונת לרדת במשקל רק מתמיכה זה לא יהיה נכון, נכון שחשוב לשמוע מה יש לאחרים להגיד אבל אל תיבני רק על זה את צריכה לסמוך בעיקר על עצמך, בהצלחה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות