- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
11/07/2014 בשעה 17:32 #139517אלמונילא פעיל
אני מזהירה מראש שכנראה זה הולך להיות פוסט דיי ארוך, אז ראו הוזהרתם!
כבר תקופה שאני מציצה בפורום פה מידי פעם והחלטתי להירשם ולחשוף את עצמי לראשונה.
אני בת 21, סטודנטית ועובדת.
מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי עם עודף משקל, הייתי מודעת לזה מגיל קטן ובנוסף הסביבה דאגה להזכיר לי את זה מידי יום.
אני בת 21 ואני מרגישה מינימום כמו סבתא בת 70. מכיתה ו' לא הייתי בים או בריכה או שמתי בגד ים, מעולם לא לבשתי שורט או שמלה או כל בגד חושפני אחר.
אני כמעט ולא יוצאת מהבית כי התהליך הזה כרוך בהמון עצבים, כאב, דמעות ושנאה עצמית שאני מעדיפה פשוט לוותר על זה.
אני כל כך רוצה לרדת במשקל ולהיות מסוגלת לעשות את כל הדברים שנערות בגילי עושות ואני מונעת את זה מעצמי.
התחלתי אינספור דיאטות אך נשברתי לאחר יום או יומיים מקסימום, ובאמת שאני לא יודעת למה אני לא מסוגלת להתמיד בדיאטה כי כן יש לי את הרצון לרדת.
כל כך קשה לי, אני מתחילה דיאטה ומנסה לשנות גישה אבל מצד שני אני לא מפסיקה לחשוב על אוכל עד שמגיע הבולמוס ומיד אחריו השנאה העצמית.
אני שונאת את המראה שלי, אני מרגישה גדולה וכל כך שמנה.
מה עליי לעשות כדי להתחיל דיאטה ולשם שינוי להצליח להתמיד בה? מאיפה מתחילים בכלל?
אשמח לכל עזרה שתוכלי להציע לי, תודה ושבת שלום לכולם!
נ.ב – צירפתי תמונות להמחשה בכדי שתבינו על מה אני מדברת. 80 ק”ג של שומן טהור ומגעיל.12/04/2019 בשעה 13:27 #139518אלמונילא פעילאת לא רואה את עצמך נכון. תהיי קצת יותר סלחנית כלפי עצמך. אני יודעת שזה יותר קל להגיד ויותר קשה לעשות. … תנסי.
איך מתחילים?
מתחילים !
בוחרים תפריט. את יכולה לדבוק בתוכנית של חלי ממן או לעשות תוכנית משל עצמך.
קבוצה יכולה לעזור אבל לא חייבים . (אני עושה לבד תפריט משל עצמי אבל אם הגעת לפה אולי כדאי לך לבחור תפריט שמתאים לך ולנסות את התוכנית של חלי ממן. אני חושבת שיש בה הגיון והבנות פה בפורום יגידו לך שהם יורדות יפה מאוד ובעיקר בלי להיות רעבות ולהרגיש שנמנע מהן משהו)
אם החלטת לעשות את התוכנית של חלי את צריכה לבחור תפריט (1200 קלוריות מתחת ל – 80 ק”ג ו – 1500 קלוריות מעל 80 ק”ג)
תתחילי היום. לא מחר. לא ביום ראשון. היום.
מחר בבוקר תקומי תסתכלי על התפריט עם כל התחליפים ותצמדי אליו. בדבקות. בעקשנות. בהתמדה. בדייקנות. מה שכתוב זה מה שאת אוכלת.
ביום ראשון תקפצי לסופר עם רשימת קניות (אפילו את זה יש פה באתר :רשימת קניות) ותמלאי את הבית בפירות, ירקות, וכל המאכלים שאת אוהבת – לפי התוכנית. שלא יהיה חסר לך כלום.
תמיד שיהיה במקרר קערת ירקות ופירות שטופים מוכנים לנשנוש, מרק ירקות או אנטיפסטי. כשאני רעבה מאוד דבר ראשון ניגשת לכרובית. אחרי שאכלתי ושבעתי חושבת מה אוכל עכשיו על פי התוכנית שלי.
יש רשימת “חינמיים” שמופיעה פה בפורום (דפדפי אחורה) עם חינמיים מפתיעים ומפנקים.
תנקי את הבית מפיתויים. אם אין אז לא אוכלים.
צאי בבוקר להליכה שלי כמה דקות … מוזיקה טובה באוזניים … מי יודע… כמה דקות יהפכו לאט לאט לחצי שעה, שעה. זה כייף. זה בריא וזה משחרר במוח אנדרופינים שעושים מצב רוח טוב (עובדה מדעית)
עם הזמן אולי תרשמי למכון כושר ׁ(אל תתביישי. זה בדיוק בשבילנו) ותוסיפי אימוני כוח שיחטבו אותך וככל שהמשקל ירד כך יתגלה מתחת לשומן גוף חזק וחטוב.
אם תרצי ארחיב לגבי ספורט אבל לא רוצה להעמיס עליך כרגע.
הופ!!! התחלת כבר…
בעיקר, תשמחי ותחגגי את ההחלטה שמהיום את בוחרת בדרך חיים בריאה ונכונה. לחיות בריא. לטפח את הגוף. לקחת שליטה על החיים ועל האוכל. מה פתאום שהאוכל ישלוט בך? את בשליטה. תשמחי. זו החלטה טובה!!!
בונוס קטן של התוכנית של חלי: “מנה מותרת” – פעם בשבוע מנה של מה שבא לך, כל דבר, עד 600 קלוריות בנוסף לתפריט היומי.
תישקלי פעם בשבוע וכשתראי את הקילוגרמים יורדים המוטיבציה שלך תגדל.
תקראי קצת סיפורי הצלחה של אנשים בפורום. זה אפשרי!!!
זהו. חפרתי לך מספיק. אנחנו פה לכל שאלה או בקשה. אם את צריכה עידוד ופירגון תמצאי את שניהם פה.
שבת שלום :אוהב: :אוהב: :מאושר:
12/04/2019 בשעה 13:27 #139519אלמונילא פעילהיי..
תקשיבי..אני קוראת את ההודעה שלך ואני רואה את עצמי. מבינה את תחושות שלך, מכירה אותם טוב מאוד.
אבל קודם כל את ממש לא נראית 80 קילו, 80 זה רק מספר..את יכולה להראות ככה ולשקול 60 זה ינחם אותך? ממש לא..
יש לך גוף הורס, כל אחת הייתה מתה לגוף כזה פרופרציונלי עם קימורים סקסיים.
אני מצטערת..זה הכל אצלך בראש.
אז תתחילי לאהוב את עצמך!הכל מתחיל מהאהבה העצמית שלנו.
את יכולה להצטרף לאחת הקבוצות המדהימות של חלי שיתנו לך המון כלים להתמודד עם רגשות כאלה, וגם תלמדי על אורח חיים בריא ומאוזן.
אני רואה תמונות שלך שוב ושוב ובחיי שיש לך גוף מהמם.12/04/2019 בשעה 13:27 #139520אלמונילא פעילהישראלית :מאושר:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.