- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
15/03/2012 בשעה 2:30 #189583אלמונילא פעיל
ממשיכה לשתף…. :אוהב:
לפני פחות מחודש עדכנתי בהגיעי למינוס 49 ,כולכם שמחתם בשמחתי פירגנתם מאוד ויחד תכננו לחגוג את יובל הירידה בדרך לגיל היובל שאחגוג בע”ה בקיץ. 🙂
אבל…בנתיים אני דורכת במקום כבר מס' שבועות בין המינוס 47.600 -49.00 ק”ג.לכאורה מצב מעצבן ומאכזב…לאור העובדה שאני ממש מתוקתקת ומקפידה, לדברי איה וחלי…”מהמחוננות” ;)אשקר אם אומר שאין אכזבה ריגעית כשיורדים מהמשקל לאחר הקפדה יתרה ורואים עליה של 200-300 גר' ושוב מתרחקים מהיובל שהיה כ”כ קרוב… :לאמבין:
אבל…ביורדי מהמשקל… והמון בזכות איה האחת והיחידה חוזרים החיוך והאושר אל פני כי…
אני יודעת שאני צמודה לתכנית…ועוד יותר יודעת להוקיר תודה ולהיות סבלנית לגופי שלא איכזב ושילם לי “משכורת” לא רעה עד כה! 😉
ובהזדמנות זו תודה לאיה המלאכית שלי שלימדה אותי לשמוח בתהליך ולהודות על מה שיש לי בכיס ולקבל באהבה גם את העליה … :אוהב:
ולכוחה של הקבוצה…
השבוע ביום שני חזרתי לקבוצה :שמח1:
לאחר העדרות של שבועיים(בנסיבות שלא איפשרו לי להגיע) :עצוב:
ושיהיה ברור…מאז שהתחלתי, אני עושה שמיניות באויר להגיע למפגשים “באש ובמים” ולא פספסתי יותר משנה אף פעם גם כשאיה נעדרה… 🙂
בשבועיים שנעדרתי כ”כ התגעגעתי וזה כ”כ חסר לי…במיוחד האנרגיות המטורפות שאני שואבת מאיה שהם זריקת המרץ העידוד והאנדרנלין לכל השבוע!!! :מאושר:
אמנם בשבוע שעבר הלכתי למפגש ביום שלישי בפרדס חנה ושם פגשתי את איה המחופשת לקראת פורים…גם שם החברים מאוד נחמדים :שמח1: אבל…אין כמו הטעם המתוק של לחזור לקבוצה הטיבעית שלי,ביום שני הקבוע,בשעה הקבועה… :מאושר:
הכוח,העוצמה,הפירגון,ההתעניינות והגעגוע של חבריי לקבוצה,אין להם אח ורע והם חלק מאוד חשוב בתהליך…במיוחד כשדורכים במקום!!! 😉 אין אושר שפוי מזה :מאושר: וכאן המקום להודות לחברותיי המקסימות(ויסלחו לי הגברים כי אנו רוב של נשים)בקבוצת חדרה בניצוחה של איה המדהימה ,על השותפות והחלק שלכן בתהליך האישי שאני עוברת.אוהבת אותכן מאוד!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
ומה שהכי מצחיק…. :קול:
דוקא השבוע…שחזרתי לאחר פורים…יצאתי מהמפגש הכי מאושרת… :מאושר: :מאושר:
דוקא הפעם…עם עליה של 200 גר'שהרחיקוני עוד מהיובל(שכבר כמעט נשקתי לו)במינוס 47.600ולמה מאושרת???כי…אני רחלי “המחוננת” עליתי על המשקל וידעתי…שמעבר למחזור(שאני עולה בו בד”כ)בפעם הראשונה מאז תחילת התהליך “בגדתי” בו :לשון: ב2 “סטוצים” גדולים ומענגים 😉 אך ממש במודע ובהכרה מלאה ובהנאה ענקית!!! :שמח1:
והאושר הגדול…שלאחריהם,המשכתי כרגיל עם האהבה האמיתית שלי שהיא הסדר וההערכות שבתכנית!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
והכי כיף זה לראות את החיוך 🙂 של איה שנותן כוח ואומר…חרגת???מותר גם לך!!!לא קרה כלום…תמשיכי הלאה!!! :שמח1:
ולמה אני יודעת??!!!ומאיפה הבטחון????שאני במקום הנכון???!!!ובתכנית הכי נכונה???!!!
אז ככה…
סיפרתי לכם שמאז שהתחלתי אני עורכת יומן אכילה יומי…לעצמי…
בעצם פעם אחת ,די בתחילת התהליך איה בקשה שאתן לה לעבור עליו והחזירה לי אותו עם הערה מחממת לב :אוהב: שנתנה לי חיזוק ופוש…נוסף!!! 🙂
לפני שבועיים מכיוון שאני די דורכת במקום הרבה זמן שוב איה בקשה את יומן האכילה שלי…מכיון שזה מעיד על רצינות ואיכפתיות אמיתית שלחתי לאיה את יומן האכילה למרות שלא הגעתי… :שמח1:
בשקילה השבוע…איה הודיעה לי שהרישום מעולה ולכן העבירה אותו להתייעצות ולקבלת חוות דעת של הדיטאנית המקצועית… :אוהב:
ביום שלמחרת…קיבלתי טלפון מדיטאנית חביבה ונעימה שעובדת אצל חלי ממן,וכשאמרתי שאנני יכולה לשוחח כרגע שבה וחזרה אלי יותר מאוחר… 🙂
ושאלה שאלות ודיברה איתי כ40 דק' בטלפון כדי לנסות ולהבין למה אני “תקועה” והסבירה שלפעמים לאחר ירידה כ”כ גדולה הגוף נעצר…וכמובן הציעה מה לעסות ושאחרי פסח היא תתקשר לבדוק איך אני…!!! 🙂 לומר את האמת מאוד ריגש אותי… :אוהב:
זה מעיד על רצינות אמיתית מצדה של חלי ממן ועל התייחסות אישית לכל פרט ופרט ומרות שאני אחת מיני רבים… 🙂
אני חושבת שהדברים מדברים בעד עצמם!!! :שמח1:
ולמה סיפרתי את כל זה??? 😉
כי…
מכל השירשורים שבפורום עולות הרבה בעיות של”תקיעות” 🙂 של “נפילות” 🙂 של”אכזבות” :שמח1:
וכמובן של המון רגעי אושר ונחת מהתהליך…אז אולי דבריי אלה יעזרו להבין את התהליך שבו אנו נמצאים ולקבל גם את הנפילות והעליות באהבה ובהרבה הרבה סבלנות ואורך רוח!!!
היום, אני מאושרת אוהבת את המראה שלי את המידות החדשות והכי הכי את החגורות שנוספו לארוני ולא היו שם מתקופת הצבא… 😉
רחלי ו.
:אוהב: :אוהב: :אוהב:13/04/2019 בשעה 20:25 #189584אלמונילא פעילרחלי מקסימה,איזו הודעה מרגשת ומהממת מבחינת תובנות של מישהי בוגרת ומבינה שתהליך הוא תהליך.
אני ממש מרגישה את הכוח שיש בך דרך המילים.
אני יותר בטוחה מבטוחה שתגיעי ליובל הזה שאת מדברת עליו.וכשתגיעי גם תדעי לשמר אותו.
מניסיוני שלי ומהכרות קרובה של אנשים שהשילו מעצמם ק”ג רבים יכולה לאמר לך בביטחון מלא תשמחי
שכך הם פני הדברים.מכירה את המשפט”easy come easy go” ככה זה גם בירידה במשקל.
וכשזה נעשה בדרך בה את נוהגת,בחשיבה שאת מפעילה הסיכוי לשמר את התוצאה גבוה פי מיליון.
תמשיכי לשתף,את נהדרת.
אוסי13/04/2019 בשעה 20:25 #189585אלמונילא פעיל:מאושר: כל כך כיף לקרוא את ההודעות שלך ובמיוחד את זו האחרונה –
את מלאת אנרגיה, נהנית מהתהליך, מעבר למשקל חשוב לך האושר הפנימי שלך – ובינינו רחלי, אני חושבת שזו המהות של חלי – שהמשתתפים, מעבר לרווח שהוא הירידה במשקל –
ילמדו להעריך כל גרם וגרם :שמח1:
ילמדו לאהוב את עצמם 🙂
ילמדו לכבד את גופם :מאושר:
ילמדו להסתכל על חצי הכוס המלאה :שמח1:
ואת רחלי, את כבר שם – אחרי הדרך הארוכה שעשית השכלת להסתכל על חצי הכוס המלאה ולהבין שגם אם נתקעים (וזה קורה לרובנו), זה בעצם תהליך שבו אנחנו לומדים הרבה על עצמנו, לומדים איך לעבור קשיים בדרך ואני יכולה להוסיף שהתהליך הזה נתן לי הרבה מעבר לירידה במשקל.
אז רחלי יקירה :אוהב: –
תמשיכי בדרך הכל כך נכונה שלך :שמח1:
תמשיכי עם החייכנים שמעידים על האושר הפנימי שבך 🙂
תמשיכי לתת כוח לחברים בפורום :מאושר:
ותמשיכי במטרה שלך – את יודעת שאת תגיעי אליה!
ואת יודעת עוד משהו – כשמשהו לא בא בקלות, אנחנו מעריכים אותו פי כמה וכמה 🙂
:אוהב: :אוהב: :אוהב:13/04/2019 בשעה 20:25 #189586אלמונילא פעילבאמת תהיתי איפה את , אז הינה מצאתי אותך!!
תודה על השיתוף, המדהים והחם ומכל הלב!!
היום ועכשיו כשאני מנסה לקום מנפילה אבל ממש נפילה, רק מלקרוא את זה מאוד עזר לי!!
את מקסימה!!!
בטוחה שתמשיכי להתקדם בירידה :אוהב:13/04/2019 בשעה 20:25 #189587אלמונילא פעילענקית- תותחית! חזקה! גיבורה! אמיצה! אופטימית! מחזקת! מחוזקת! “מחוננת”! ודוגמה לכוח, אמביציה, תקווה והרבה עבודה קשה! את נותנת לי השראה, להחזיק מעמד ולהיות שמחה למרות הכל! אני אשתמש בזה ברגעי הצורך (בנתיים אני מרגישה מצויין!:) כל הכבוד!! :אוהב: :מאושר: :לשון: :שמח2: וגם… השיתוף שלך… מלאאאא ססממיילליייםםםםם זה כזה יפה!!!!! :אוהב: :שמח2: 😉 :לשון: :סחרחורת: :צוחק:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.