חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

השבוע שעבר היה לי מאוד מאוד מאוד קשה.. ספרתי לא רק את הימים אלא את הדקות שיעבורו!!!
    כל הזמן הייתי רעבה, לא היה לי חשק לשתות מים וכל הזמן היה לי חשקים מטורפים למתוק!!!
    חייבת לציין שעברתי את השבוע בהצלחה למרות שהיה לי קשה.. הקפדתי לשתות מים וללכת לפי התפריט ואפילו בסופ”ש הגשום והקריר שכ”כ רציתי להישאר מתחת לשמיכה.. הלכתי להתאמן בחדר כושר..עד עכשיו התחלה מרשימה..ופה מגיע האבללללל…
    לקראת תחילת שבוע לא עצרתי בעצמי ואכלתי חטיף קליק (יש לציין כי את המנה המותרת כבר אכלתי בשבת) אחר כך ניסיתי לכפר על זה וישר הלכתי להתאמן והמשכתי בתפריט כאילו לא היה דבר…אתמול בפגישה נשקלתי ועליתי 100 גרם!!!!!!!! (מתוך קילו וחצי שירדתי עד כה) כל אחד מהצד יגיד עכשיו.. זה כולה מאה גרם.. אבל זה לא ככה.. השקעתי בשבוע הזה המוןןן (אומנם נפלתי פעם אחת אבל חזרתי לעצמי כמו גדולה) וזה כל כך מבאס אותי..
    אני עוד 3 חודשים מתחתנת וכל שבוע משמעותי מבחינתי..
    אני מרגישה שכבר אין לי חשק וכוח להשקיע (הרי אני בסופו של דבר רק עולה ואם אני יורדת אז כמה גרמים קטנים כל פעם) היום על הבוקר כחלק מהתסכול אכלתי חפיסת שוקולד..
    לא יודעת מה לעשות ובא לי ממש לבכות!!!! :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

כל כך מוכר לי..יש שבועות כאלו שהכל בקושי זז שכל דקה כנצח וקשה להתגבר על כל החשקים שמציפים אותנו :עצוב: וגם המעידות שהן חלק מהתהליך..
    אך עכשיו יעל, יום חדש :שמח1: הרימי את עצמך ותתחילי מחדש 🙂 בצעדים קטנים.. קחי כל יום בפני עצמו ותחליטי שרק אותו את צולחת!!!עד שיגיע היום שאחריו..
    מלאי בקבוק מים קחי את התפריט ו”אכלי אותו” כאילו את רואה אותו לראשונה!!!
    ואל תשכחי שכל ירידה גם אם של 200 גרם מתווספת לעוד ירידות קטנות ובסוף מצטברת לירידה גדולה :שמח1:
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מבינה אותך, מרגישה את התסכול שלך שמוכר לי מאוד… מניסיוני בתוכנית יש שבועות שעובדים קשה, נצמדים לתוכנית ולא רואים זאת בשקילה של אותו שבוע, אך בשבוע שאחריו יש ירידה גדולה.. אני מבינה את הלחץ שלך של להיות לפני חתונה אך תנסי לשחרר מעט כי אולי הגוף מרגיש את הלחץ ולא משחרר…
    כל הכבוד לך שהצלחת לעצור את עצמך אחרי “קליק” אחד ועוד להתאמן…הלוואי עליי…
    בבוקר אכלת שוקולד, היה טעים, תמשיכי הלאה, תיצמדי לתפריט, תמשיכי להתאמן וכשקשה תזכרי את המטרה שלך- חתונה
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

בואי נניח לשבוע שחלף. אין מה לבכות על חלב שנשפך.
    יש לך יעד ומטרה: להיות כלה קלה.. ויפה!
    אל תשקיעי את הכח בערוץ הלא נכון, תתרכזי בארוע המשמח שלפניך וכל מה שאת צריכה לדמיין זה את יעל בשמלה מהממת.
    בואי נשכח את השוקולד הוא לא יוביל אותנו לחופה, בשלושה חודשים את יכולה להגיע להישגים משמחים :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות