חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני בת 34 ירדתי עד עכשיו 64 קילו! עשיתי כמו הרבה פה כל מיני דיאטות .{לא עשיתי ניתוח ירדתי לבד וכל קילו שירד עלה לי במאמץ רב שעות של כושר והרעבה} אני די חדשה כאן {בקבוצה}נהנת מכל מיפגש, אוהבת את הדרך ובישבילי סוף סוף מצאתי דיאטה או יותר נכון לומר אורך חיים שכייף לי! אני לא מרגישה רעב והתפריט מתאים לי בקיצור שלווה. בכל דיאטה תמיד הייתי עסוקה מה לאכול? מה לא?כמה? למה? בקיצור כל היום חשבתי על אוכל.ופה בסדנה הרגשתי שזהו מצאתי את הדרך סוף סוף הנכונה לאורך חיים בריא וקצב הירידה שלי סביר לאחת שרזתה המון{ועדיין יש לי די הרבה להוריד 15 קילו לפחות}. ואז בשבועיים האחרונים לא יודעת מה ולמה התחלתי לאכול כל מה שבא לי כל יום כל היום אכלתי מנות מותרות ולא יכולתי לעצור ללא שום סיבה פשוט אכלתי ואכלתי זה סוג של אכילה כפייתית.מחר יש מפגש ואני הולכת להישקל עם ראש בריצפה ניראה לי שעליתי 2 וחצי קילו בערך ואני כל כך מאוכזבת מעצמי מפחדת שלא אוכל לחזור לתוכנית מה יהיה????

אלמוני
    לא פעיל

הכל יחסי יקרה אל תסתכלי לאחור תביטי קדימה גם אם עלית תקחי אחריות תשקלי ותחזרי שקילה ושבוע אחד לא אמורים לשבור אותך את כבר עשית מהפך בלתי יאומן ואין ספק שאת יכולה להאמין בעצמך לפני כל סטייה ומנה מותרת תשתי 2 כוסות מים ותזכרי בתמונה הכי מלאת שומנים….:) יהיה קשה להמשיך לאכול…

lee maman
    מנהל בפורום

לילך יקירתי!!!
    איזה תהליך מדהים את עוברת!!!!
    כמה רצון ונחישות ראיתי במה שכתבת.
    64 ק”ג את מבינה מה זה?????????????
    בעצם, את הכי מבינה בעולם. את הרי הזעת (תרתי משמע)עבור כל גרם …
    יקירתי. היתה לך נפילה…אז מה???????????????
    כנסי להודעה שלך, כאילו לא את כתבת אותה ותראי כמה כוחות יש בה!!!
    כמה נחישות יש בה..
    כמה כח רצון..
    איזו הבנה שזה אורח חיים ולא דיאטה…
    אז נפלת??!!! אז מה???!!!
    במה את בוחרת להתמקד? ב- 64 ק”ג שהורדת עם כל המשתמע בזה (כוחות, רצון, התמדה, איפוק, סדר,..)
    או בנפילה קטנה שתוקפת אותך?
    תארי לך שתינוק שלמד ללכת היה מאוכזב מעצמו בכל פעם שהיה נופל???!!!!!!!!!!

קומי מותק. מחכים לך בקבוצה!!!

תהיי גאה בעצמך על ההצלחות שלך!!!

את מעוררת התפעלות!!!

lee maman
    מנהל בפורום

נפגשנו אתמול…בקבוצה..
    את מלאת אנרגיה!!!
    את יודעת בדיוק לאן את הולכת ומה את רוצה מעצמך!!!
    ואת מכירה מצוין את הדרך..אז יאללה – שבוע של עשיה!!!!!
    תודה שחיזקת גם אותנו.
    שבוע מעולללללללללללללה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

ראשית כל הכבוד לך!!! על הירידה המדהימה, ועוד לבדדדד
    מעניין איזה סוגי דיאטה עשית שהצלחת לרדת לבד כל כך הרבה. האם את יכולה לתת דוגמאות? עדיף למייל הפרטי
    דבר שני – ברור שאין כמו הדיאטה הזו של חלי,התוכנית התמיכה וכו' אך נכון להרגע איני מגיעה למפגשים (מסיבות אישיות) והייתי מאוד שמחה להכיר דיאטה נוספת, יש לי גם הרבה להוריד
    תודה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות