חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני רק שבועיים בדיאטה, מחר אני נשקלת, וממש לא בא לי.
    עד עכשיו הייתי מעולה, עשיתי ספורט כל יום ודבקתי לתפריט.
    אתמול עשינו על האש, אכלתי המון ירקות וסלטים חיים בלי מיונז, קבב ושיפוד ורבע פיתה, שלפי התפריט זה סבבה. אח”כ שתיתי שייק מפירות ללא תוספת סוכר על בסיס מים, הלכתי מלא במהלך היום בין ראיונות עבודה וגם עשיתי הליכה בערב.

היום אכלתי קצת אבל לא ממש לפי התפריט ולא עשיתי ספורט אבל הלכתי המון במהלך היום.

ו…לא יודעת. משום מה הכל מרגיש לי מחורבש, כאילו לא הלך לי, וכאילו אני “מזייפת”, ואני רק אעלה ולא ארד, ומחר אני אתאכזב, ופתאום אני בתחושה שאין לי מה לאכול בכלל חוץ מירקות וזה קשה. אני מרגישה ממש רע כבר יום שלם =

אני יודעת שאולי זה יראה כאילו אני “סתם מתבכיינת” אבל אני באמת מרגישה זוועה, גם אשכרה בכיתי היום בגלל זה.

אוף, מה עושים במצבים כאלה? :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

הי שי,

קודם כל את לא סתם בכיינית אנחנו פה בשבילך ועבורך..זאת המטרה המדהימה של הפורום..
    את באמת רק בהתחלה של התהליך אין לך ממה להיות לחוצה…גם אם קרה ולא נצמדת לתפריט והיה קצת יותר קשה ממשיכים הלאה הגדולה שלנו זה לדעת לקום להודות בטעות שלנו ולתקן אותה..

אני מבטיחה לך שזה מה שיוביל אותך להצלחה, אל תתני ליום אחד לא טוב להפיל אותך גם אם יש ימים שקצת יותר קשה תמשיכי להיצמד לתפריט,תראי איפה את יכולה לשפר,איפה אפשר לדייק וממשיכים הלאה..לא קרה שומדבר..

אל תתני לרגשות לתסכל אותך מניסיון שלי זה אף פעם לא עוזר…אל תחשבי על עלייה תחשבי רק על ירידה..אל תפחדי לאכול תחזרי לתפריט ולתוכנית תדאגי להכין ולבשל תבשילים חופשיים מרקים חנימיים וטעימים..וגם אם מחר לא תרדי לא קרה שומדבר!! תזכרי שתמיד יש עוד שבוע,עוד שבוע של עשייה,עוד שבוע של תכנון ועוד שבוע של שליטה…את בתהליך וזו דרך לפעמיים נופלים אבל ממשיכים בדרך ובזכות זה מצליחים!! תהני מהתהליך ואל תלחיצי את עצמך..

שיהיה בהצלחה מחר…תחשבי חיובי יהיה חיובי תעדכני אותנו בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זה בסדר איך שאת מרגישה זה טבעי בתהליך הזה הכל משתתף הפיזי הנפשי והרוחני. הגוף שלך והנפש שלך היו רגילים לצורת חיים (הרגלים) אחרים ופתאום אנחנו משנים סדרים הכל צריך להתרגל מחדש וזה לוקח זמן. מה גם שההרגל רוצה שתחזרי לצורת חיים הקודמת שלך לנוחות שלו ואת צועדת בדרך חדשה. תמשיכי בדרך שלך לא להכנס לייסורי מצפון והכל לאט לאט מסתדר. לא סתם אומרים שצריך סבלנות. תמשיכי בדרך תכתבי כל מה שאת מרגישה תשתפי ואת תראי שתתחזקי. אני מאוד מאמינה שהדרך הזו היא דרך המלך היא לא קלה אבל יש בה המון כדי להצליח. אני מאחלת לנו הצלחה ושמחה. באהבה מירי (גם חדשה בתכנית) :אוהב: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

ראשית, לכל אחד ואחת מאיתנו הנמצא בתהליך ישנן נקודות שבירה וזה נורמלי,
    העניין הוא שצריך לדעת לאסוף את עצמנו ולחזור לתלם במהירות, תנסי להיאחז
    בכל דבר שיעזור לך להישאר בדרך הנכונה, של עשיה, הצלחה ,והתמדה .הרבה חשיבה
    חיובית למצוא בכל דבר רע את הטוב…. :שמח1: 😉
    כדברי השיר:”יהיה בסדר יהיה בסדר גם אם עכשיו זה קצת כואב אם לא ניקח הכל ללב…”

אלמוני
    לא פעיל

לפעמים, אנחנו נבהלים ומכניסים את עצמנו לסרטים שלא בצדק!!! :לאבטוח:
    יכול להיות שהיו לך חריגות אך סה”כ את עובדת לפי התכנית ויודעת להצביע בדיוק מה “החריגות” ולכן גם באה “המשכורת”(ביטוי שלמדתי מאיה) על “עבודתך” וראית ירידה יפה “למרות””הזיופים”. 😉
    אני מתחברת לכל מילה שאמילי המקסימה כתבה לך…
    והכי הכי למשפט האחרון…”תחשבי חיובי אז יהיה חיובי” :שמח1:
    אז קודם כל …
    כל הכבוד על הירידה של קילו!
    חוץ מזה…
    אנו בתהליך, ולכן ישנם ימים פחות טובים. אל תתני להם להפילך או לגרום לך לבכות או להיות מאוכזבת מעצמך..תתקני ותסתכלי רק קדימה…אל המטרה הסופית…וכמו שאמלי כתבה…
    רק בראיה חיובית!!! :מאושר:
    מאחלת לך המון המון הצלחה :אוהב:
    ותמשיכי לעדכן…
    רחלי ו.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות