חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני בקבוצה כבר חודשיים ותאמת אני יורדת מאוד לאט.בחודשיים ושבוע ירדתי בסה”כ 4.300 וזה מאכזב מאוד כי אני עושה הכל כמו שצריך ואפילו מתאמנת כשעתיים או יותר במכון כל יום.אני מאוד מאוכזבת וזה מתסכל אותי.בבקשה בבקשה תעזרו לי יש לי כל כך המון לרדת ובקצב הזה אני בחיים לא ירד
    20 ק”ג עד מרץ.(יש לי אירוע מאוד מאוד מאוד חשוב)מה עושים בבקשה תעזרו???

אלמוני
    לא פעיל

האמת? את יורדת בדיוק לפי התוכנית..אמורים חצי קילו בשבוע..שזה 2 קילו בחודש…שזה 4 קילו בחודשיים…זה 24 קילו בשנה…( השנה תעבור אם תרזי וגם אם לא…) הארוע יקבל אותך גם עם ירידה של 10 קילו..תרגישי טוב יותר זה בטוח..חוץ מזה..נכנסת לתוכנית רצינית ..איתה תהיי רזה כל החיים…ולא רק רגע מהם..אז קחי נשימה עמוקה וחיוך ענק כי את ממש מצליחה!!! הלוואי על כולם!! אל תתפתי לדיאטות בזק שמבטיחות הרים וגבעות ורק גורמות נזק וצער..הרי היית שם..וגם אני.. בהצלחה!!!את נפלאה!!

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טופ….
    ראשית, כפי שכתבו לך הירידות שלך בסדר גמור בהתחשב בממוצע. אם היה ניתן לתכנת את הגוף שיירד בדיוק כפי שהיינו רוצות אולי החיים היו יותר יפים…אבל זה לא עובד כך.
    אכזבה לא מצויה בתוכנית שלנו והיא רק מעכבת אותנו ולא מקדמת אותו לשום מקום…זרקי אותה מהחלון…הישר לטיפות הגשם..שם מקומה…
    לגבי היעד להוריד 20 ק”ג עד מרץ…את סתם מלחיצה את עצמך..וכפי שכבר כתבו…לא משנה מה הירידה שאיתה תגיעי לאירוע…את תהיי מאושרת וזה יהיה הישג…אי אפשר אחרי זמן רב של “נזק” לגוף פשוט לתת פקודה לגוף עד תאריך מסויים לרדת X ק”ג, זה לא עובד כך לצערי ואת חייבת להבין זאת…
    מציעה לך:
    1. לנהל יומן רישום.
    2. לבדוק את כמויות האוכל(שומן, פחמימות וכדומה).
    3. לשתות מים כמו שצריך.
    4. לעסוק בפעילות גופנית רבה.
    5. והכי חשוב, חשיבה חיובית …
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

לחץ זה אחד הדברים הראשונים שמעכבים תהליך ומונע הצלחה .
    הצעתי אלייך זה לקחת נשימה ארוכה ולהציב יעדים קטנים ולהנות מהדרך .
    הדבר החשוב להצלחת התוכנית זה לא רק לרדת במשקל …!
    זה להנות מהדרך !
    אני ממליצה לך להיצמד למה שאיה כתבה לך .. ולעשות בדיקה .
    בהצלחה חלי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות