חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם אני חדשה כאן אך כבר שנים אצל חלי
    בדיוק לפני שהתחיל הבלאגן של החגים נכנסתי לשמירה, אני אחרי לידה וירדתי סה”כ 8 קילו ו300 גרם
    עליתי אחרי החג חצי קילו ואני מרגישה שאני מאבדת את זה
    מנשנשת פה מנשנשת שם דווקא עכשיו מרשה לעצמי יותר מידי
    אני כל כך מפחדת לאבד את מה שהשגתי עד היום
    מה עושים? איך אני יעבור את כיפור והכי חשוב את סוכות בלי לאבד את השמירה שלי
    שחיכיתי לה כלכך הרבה זמן

lee maman
    מנהל בפורום

היי אלינור.. ראשית כל הכבוד על הירידה של 8.300 ק”ג ושאפו על השמירה..
    חשבי על הדרך שעברת בכדי להגיע למשקל היעד שלך!! לא חבל שבגלל החגים תעלי את הכל.. זה שעלית חצי קילו בחגים זה לא נורא חשבי מה היה קורה עם לא היית בקבוצה..העליה הייתה גבוהה יותר.. אז קדימה תחשבי שאת מתחילה את התוכנית מהתחלה לכי לסופר רכשי לך את כל המוצרים שיהיו לך בבית חתכי ירקות לנשנוש להכין סיר ענק של מרק חלי..להכין קנקנן של מים עם לימון ולשתות את כל הה-12 כוסות… וצאי להליכה של לפחות 20 דקות וחשבי איפה יותר נוח לך להיות!! אני בטוחה שבמצב הנוכחי ולא עם עד 8.300 ק”ג!! אז קדימה לחזור בכל הכוח ולהיות מוכנה לארוחת פסקת ולחזור לקבוצה!! אל תשכחי שהגעת לחלי בכדי לשנות אורח חיים ולהיות רזה לתמיד!! אורח חיים בריא ישפר את איכות חייכם ואת הרגשתך

בהצלחה !!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אלינור,
    לכולנו קשה יותר בתקופת החגים. בקבוצה שאני חבר בה, כולנו תקועים במשקל או אפילו עם עליה קטנה. אבל אף אחד מאיתנו לא לוקח את זה קשה כי כולם יודעים שבתום החגים השגרה תחזור. במקרה הכי גרוע נעלה קילו, אבל עדיין תשאר ירידה ענקית ובעיקר הנסיון שרכשנו באכילה שפויה.

אני בטוח שבחגים בשנים עברו היית מתפרעת עם אוכל הרבה יותר ועולה יותר. נכון? ועכשיו את משתדלת הרבה יותר. כמו שכתבת מנשנשת פה ושם. אבל לא טורפת את כל המקרר.

הסוד לדעתי הוא תכנון. איך את מצליחה לעבור את הנקודות הקריטיות של הארוחות או של רגעי השיעמום. אני משתמש בטופס תכנון שממקד אותי לפני ארועים חריגים (חייב לומר שאחרי 9 חודשי דיאטה כבר יש ממש מעטים כאלו).
    אם בא לך שמתי אותו כאן: http://www.facebook.com/hazolelet/app_141881542567493

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות