לגרד את הכרוב או לטחון. לקצוץ את הבצל ולטגן , להוסיף את הכרוב ולאדות + מלח ופלפל. מצננים קצת.
מערבבים 4 ביצים עם 1 גבינה לבנה 5% , 4 כפות כמויונז, 4 כפות קמח תופח.
לשפוך קצת מהבצק לתבנית ןעל זה חלק מהכרוב, שוב בצק ושוב כרוב. אפשר על זה 3 חתיכות גבינה צהובה 5% מפוררת (לא חובה).
חום בינוני גבוה בערך חצי שעה.
בתאבון
תעדכני איך היה…..
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות