חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי רוסנה,
    קודם כל המון תודה על ההתעניינות. נעים לדעת שאני חסרה לך.

יחד עם זאת בזמן האחרון אני לא מרגישה שאני מקבלת כוחות בפורום ודי נמאס לי מהקישקושיאדה והשטוטניקיות שכבר דיברנו עליהן פעם. אם תיספרי תגלי שעל כל הודעה אחת של תמיכה ועידוד יש בערך 7 של “מתגעגעת”, “מהנשמע?” “היתי בים” “הבן שלי זורק כפכף” וכדמה. אין לי סבלנות לכל ה…. הזה ואני מעדיפה בכלל לא להכס מאשר לבזבז זמן ואנרגיה. יותר מזה, הרבה פעמים בתוך שרשור של תמיכה ועידוד נכנסות הודעות קשקשת ותגובות עוד יותר מקושקשות עליהן.

גם הנסיונות של איה ליישר קו ולהעביר את הממי מוצי פוצי מותק לפאב לא הצליחו וחבל שכך. האמת היא שכבר עשרה ימים לא נכנסתי לפורום אפילו לשניה, ואם שרה לא היתה אומרת לי שכתבת לי הודעה כזו אני אפילו לא היתי יודעת.

אז לפחות בינתיים אני מסתפקת בלאחל בהצלחה לכולם.

לאיה אני מציעה לאתר דרך המוקד את הדמויות הדומיננטיות בקשקשיאדה ולשוחח איתן טלפונית לצורך הבהרת גבולות.
    וזאת למרות שאני בהחלט חושבת שיש מקום להסרת הודעות כאלה או לחילופין לחסימת המשתתפות הבעייתיות בנושא. בעיקר אם לא יבינו מסר ברור בטלפון.

להתראות עם המנה המותרת ובהצלחה בהמשך
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

ליאתי… אני חולקת על דעתך, לדעתי זה ממש לא מפריע שהבנות פה מדברות אומנם זה פורום תמיכה אבל יש אנשים שהתמיכה שלהם זה ל”קשקש” להגיע לפורום ולדבר עם אנשים שבמצב שלהם לדעתי את לא יכולה לצפות שכל היום יהיה פה הודעות של בנות שמבקשות תמיכה זה דבר בלתי אפשרי לדעתי ולצערי.. ככה עובד פורומים בכל מקום מי שממש צריכה עזרה ותמיכה שתתקשר למנחה שלה.. אבל פורום ככה מתנהל אז אני ממש לא מבינה מה ההיסטריה של כמה בנות שאסור לדבר קישקושים בפורום.. הרי לפני שהקימו את הפאב של חלי אפחד לא התלונן על כך.. אומנם הבנות צריכות למעט בקשקושים שהם מדברות אבל קחו הכל בפורפרציה …

אלמוני
    לא פעיל

היי ליאת..
    קראתי את ההצעה..:)ואכן לא ניתן להתווכח עם הרגשתך.
    זו אחת הסיבות שבתקופה האחרונה אני פועלת שוב ושוב למען שלא יקרו מצבים כאלו.
    הפורום חשוב ממדרגה ראשונה ואת זה כולכן יודעות, כמה כוח ותמיכה אנחנו מקבלות ממנו ומהאנשים שכאן, אני בעצמי צמחתי מהפורום הישן.
    אני לא גננת ולא מוכנה לשבת כל היום על המחשב ולמחוק הודעות, אני מצטערת. כולנו אנשים מבוגרים שצריכים להשמע לחוקי הפורום ולהפסיק לכתוב הודעות חברתיות בפורומים שלא קשורים לכך.
    כולי תקווה ואני יודעת ומאמינה שהפורום יחזור לתפקד כבעבר !
    איה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות