חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני רואה פה כמה ציפורי לילה… זה נחמד, אבל לא כשיש תינוקת ואם ערים אז מחפשים את האוכל…
    בכל אופן כתבתי על זה שעליתי שבוע שעבר 800 גרם שאני לא מבינה למה!!!! אני עושה תוכנית, שותה מים בטירוף… אומנם אני הולכת פחות במשך השבוע (הייתי הולכת עם העגלה ועכשיו קר ואני לא יכולה להוציא אותה), אבל האם זו סיבה לעלייה???
    אמרתי שלמרות שיש לי 22 ק”ג פחות – עלייה זה תמיד מייאש אותי ולפעמים גורם לתוצאה הפוכה… מחפשת חיזוק! אני מוצאת אותו כאן וזה עוזר! המשיכו בעבודה הטובה..

אלמוני
    לא פעיל

גם אני הולכת פחות עכשיו בקור, אבל זו לא סיבה לעליה.
    אני מאמינה שאם שומרתים בקפידה על התוכנית, גם אם צמצמת קצת בספורט עדיין תראי ירידה.
    אולי תעשי לך רישום ותבדקי אם את ממש צמודה לתכנית או שקצת ליד…
    בכל מקרה, התחלנו שבוע חדש, אז שנסי מותניים ולעבודה…
    שיהיהי לך בהצלחה.
    שירי.

אלמוני
    לא פעיל

נעים מאד אני דיקלה, ויש לי עצה בשבילך,
    אני בסה”כ שבוע שני בתוכנית אבל הבנתי שצריך פעילות גופנית
    לא המון אבל צריך, ובגלל שכל כך קר בחוץ ואין חשק לצאת, אז אתמול נכנסי לחדר שמתי מוסיקה והתחלתי להתפרק קצת -לרקוד ועשיתי קצת כפיפות בטן, וקפצתי בחבל ,בקיצור להשתולל לרקוד ואז את
    מזיעה ושורפת את הקלוריות הלא רצויות. לי היה די נחמד אחרי יום עבודה מתיש … ואז להכינס ולעשות אמבטיה… נשמע טוב לא?…

אלמוני
    לא פעיל

היי רווית..
    אני מאושרת שבאמצעות הפורום את מקבלת חיזוקים לתהליך השינוי שאת עוברת..:) אכן הדרך לא פשוטה ולעיתים במהלך הדרך יש גם עליות. זה חלק אינטגרלי ונורמטיבי מהתהליך. לא מכירה משתתף שבמהלך כל התהליך רק ירד…זה קורה לכולם..אנחנו אנושיים..
    הכשלון הוא כשמפסיקים לנסות, כשמוותרים…לא כשלוקחים “חופש” ומפיקים לקחים וממשיכים…
    התעודדי, התחזקי, את בדרך הנכונה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

רווית הליכה לא קשורה לירידה
    מה שחשוב בעיקר זה הכילה ושציה
    אני ממליצה לך לרשום
    אני כשאני חננה ורושמת אני תמיד יורדת
    אז תרשמיהכל ואז תדעי איפה טעית
    בהצלחה השבוע רוסנה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.