חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מתגעגעת אליכם לא נשארתי השבוע כי לא הרגשתי טוב בעלי צעק עליי שהלכתי להישקל אבל הייתי חייבת לראות מה מצבי ירדתי קילו ו100 גרם אבל רק בגלל שלא הצלחתי לאכול כמו שצריך
    ממש הכרחתי את עצמי לאכול עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב וחזרתי לאכול את כל ה6 ארוחות אשמח עם תעדכנו אותי על הירידות שלכם ואיך הולך השבוע ציפוש מה קורה איתך ועם סיוון וגם שרית עברנו את מחסום העשרים
    הדס איך הלך השבוע ?

אלמוני
    לא פעיל

תרגישי טובבבבבבבבב
    ושיהיה לך סוף שבוע נעים
    אוהבת רוסי

אלמוני
    לא פעיל

מקווה שאת מרגישה יותר טוב.העיקר הבריאות,אבל קילו מאה וואו מה נסגר????????.
    לי לעומת זאת הלך הפוך,עליתי הרבה,אבל עשיתי תוכנית,פשוט אני מקבלת כדורים שעוצרים הטלת שתן לכן הצטברו לי בגוף המון נוזלים כי אני שותה מלא!ביום ראשון אני מסיימת עם הכדורים אני מקווה שעד יום שלישי אני ובטני הגדולה נחזור לעצמנו..חחח.
    אבל העיקר שאני ממש בתוכנית וגם אם לא ארד אז יש את שבוע הבא,חודש הבא,שנה הבאה..סתם חס ושלום אני רוצה עכשיו.
    תרגישי טוב ובע”ה נתראה ביום שלישי.

אלמוני
    לא פעיל

אני שמחה לשמוע שאת מרגישה כבר יותר טוב.
    וכל הכבוד על הירידה היפה הזאת תלווי לי אותה אולי יעזור לי קצת למוטיבציה. לצערי הרב השבוע לא היה משהו אבל האמתגם חרגתי הרבה גם בגלל האירועים האין סופיים וגם סתם כי בא לי משהו מתוק כל ערב מה שבדרך כלל לא קורה לי.פחדתי להגיע אבל האמת נשארתי במשקל לא העליתי ולא ירדתי והייתי מאושרת מכך.
    לצערי אתמול שוב אירוע ומחר שוב אירוע אני מנסה בכל כוחותי לשמור אבל את יודעת באירועים כמה שמחליפים בין הארוחות זה לא אותו דבר. וגם יש בעיה של מזג האויר וכל השבוע אני לא צועדת דבר שגם משפיע קצת על הירידות. נקווה לטוב. סיון ירדה 100 גר' והיא גם היתה מאושרת מזה כי בכלל לא רצתה לבוא השבוע כי חגגה כל לילה עם השוקולדים. השבוע התחלנו כמו חננות.
    שרית גם חגגה ועלתה1.200 והיתה בשוק היא ידעה שהיא לא בסדר וחרגה אבל לא האמינה לעליה כזאת גדולה. טוב נתראה בשבוע הבא ומקווה לכולנו ירידות .
    סוף שבוע נעים וחמים והרבה בריאות. ממני ציפי

אלמוני
    לא פעיל

באמת היית חסרה השבוע.
    אני ירדתי 100 גרם ..ואמא נשארה במקום.
    השבוע אני מרגישה שאני יותר בתוכנית, אנחנו בפתיחת הסופ”ש , אבל אני יעבור אותו כמו גדולה כי השבוע אני באמת רוצה לראות תוצאה משמעותית. ונוכחתי לדעת שרק עם עשייה מגיעה התוצאה.
    אז שיהיה לנו סופ”ש חמים וטוב וכמובן
    ב ה צ ל ח ה !

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות